2777
2789
عنوان

حدس بزنید جنسیت نی نی چیه

3620 بازدید | 52 پست

سلام من نه هفتمه تازه وارد ده هفته شدم 

از هفته شش تهوعم شروع شد وارد هفت شدم بالا میوردم و استفراغ 

هر روز صبح بالا میارم زردآب بالا میارم بعد حالم خوب میشه 

بیشتر استفراغام صبح هستش راسته اینایی ک زرداب بالا میارن نی نی دختره؟

دهنم تلخه هرچی میخورم تلخه  یک هفتس دهنم تلخ شده 

سوزش معده هم دارم 

اشتهامم کم شده 

گاهی اوقاتم شکمم میگیره خفیف 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

منم همین علائم رو دارم تهوع صبحگاهی دارم، عاشق شیرینی شدم از مرغ متنفرم چیزای ترش و شور دلمو میزنه برعکس بارداری اولم که عاشق چیزای ترش و شور بودم که پسر شد

ان‌ تی رفتم ۶۰ درصد احتمال دختر داد

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرپسردومیم این حالتاروداشتم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
همینجوری الکی دختر 😁

هرچی باشه سالم باشه چون بچه اوله ولی من دلم غش میره برا دختر

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم