2777
2789

اصلا دو دیقه میای سایت مادرشوهرارو ریختن سر خواهرشوهرا و روی اوناهم جاریا رو قشنگ‌میشورن میسابن پهن میکنن🙌🏻 آره منم شاید دل خوشی ندارم از فامیل شوهر ولی بخاطر همسرم مدارا میکنم مدارا مدارا مدارا و البته احترام به اندازه کافی و صد البته بیخیال حرفاشون هستم و مهم نیس برام

تازگیا ادما خیلی منفی نگر شدن و به راحتی همه رو میتونین تو نظر ها قضاوت کنن یا یه خانومی شک پیدا میکنه از شوهرش و‌گوشی شوهرش بعد از موضوع یه کوچولو میگه بدون شناخت ۲ طرف میان مینویسن “فقط طلاق”. اخه بابا قربون  شکلت برم برا شما یه کلمه هست واسه طرف چندین ماه جنگ اعصاب داره در حالی ک شاید سوتفاهمه و  قضیه اونجور نبوده بدون اینکه خانومه بفهمه با حرفای ما و دوستش و دختر همسایه و خواهرش و فلانی تصمیم آنی گرفته بدونه اینکه فکر کنه بعد همه چی ک خراب شد واقعیتو‌بفهمه و داغون بشه

اصلا چرا بخشش از زندگیامونکم رنگ شده؟ عوض دلگرمی به همدیگه فقط داریم دعوا میکنیم مثلا چند روز پیش تاپیکی خوندم که طرف امکان مالی نداش واسه بچش پیتزا بخره میخواس یکم راهکار یاد بگیره یا حداقل دلگرمی بشنوه نصف نظر دهنده ها نوشته بودن نداشتی واسه چی بچه اورده بودی؟؟؟(به نظر خودم که حرف درستیه به نظررر خودم)

ولی بابا شاید اولش داشت بعد ورشکسته شده؟یا هزار تا مورد دیگه اصلا یه درصد فکر کن طرف تو اون حالت دلش از حرفت بشکنه باور کن چون اون خودش ادمی بیچاره هست کائنات صد برابر بزرگترشو سرتو میاره ک اونو درک کنی خواهشا بجای کندن دل همدیگه برا همدیگه ارامش و قوت قلب بدیم💫درسته مجازی هست کسی مارو‌نمیشناسه ولی خدا ک میبینه کائنات ک مینویسه حداقل برا یکی هم که شده حال خوب بسازین بخدا جای دوری نمیره چندین برابرش برمیگرده به زندگی خودتون♥️

ممنونم حداقل اگه یه نفرم بخونه و تاثیر داشته باشه براش🤝🏻ازین ببعد قبل نوشتن نظر یه ثانیه در موردش فکر کنید🥰

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا هم معدلم این شده،تجدید شدم،همه بچه دبیرستانی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
وقتی یه تاپیکی میزنیم در مورد خانواده همسر یا حالا هرچی واسه اینه که دونفر بیان راهکار عاقلانه بدن،د ...

اینجا اولین راهکاری که به ذهنشون میرسه میگن طلاق

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
وقتی یه تاپیکی میزنیم در مورد خانواده همسر یا حالا هرچی واسه اینه که دونفر بیان راهکار عاقلانه بدن،د ...

اره دقیقا یا دارن محاکمه میکنن مارو باهم فقط قضاوت اخرش میگن من بودم جدا میشدم چه خانواده ای دارن

برا من ننوشتن ولی دیدم و کلی حرصی میشم🙄😑

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
یا هم معدلم این شده،تجدید شدم،همه بچه دبیرستانی

اره یا هم پر شده از افکار دهه جدید مون که واقعا جاشون اینجا نیس به نظرم ماشالله یا تاپیک ج ن میزنن یا امتحانات نهایی یا کنکور یاهم ر لم اینکارو کر اینکارو نکرد بهم دیگه واقعا خسته شدم از دست تاپیک هاشون

اره دقیقا یا دارن محاکمه میکنن مارو باهم فقط قضاوت اخرش میگن من بودم جدا میشدم چه خانواده ای دارن ب ...

من دیروز یه تعریفی از شوهرم کردم که کلی آدم ریختن سرم تو این سایت فقط باید از بدبختی‌های زندگیت بگی هم پربازدید میشی هم خیلیا درکت میکنن ولی کافیه یه بار از خوبی شوهرتو وخانوادش بگی میریزن سرت میگن داره پز میده وصد تا حرف دیگه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
من دیروز یه تعریفی از شوهرم کردم که کلی آدم ریختن سرم تو این سایت فقط باید از بدبختی‌های زندگیت بگی ...

اره واقعا باید یا شوهرت خو شونت داشته باشه باهات یا خیانت اصلا فضای سایت مثل چندین سال دیگه نیس پر از محتوا بود ای کاش تغیر بیدن نی نی یار ها این حس منفی فقط خیانت و پر تنش سایت رو @نی_نی_یار

اره دقیقا یا دارن محاکمه میکنن مارو باهم فقط قضاوت اخرش میگن من بودم جدا میشدم چه خانواده ای دارن ب ...

واقعا همینطوره….یا میگن وااااا من بودم تو یه ساختمون باهاشون زندگی نمیکردم.خب مگه الکیه؟ختما یکسری شرایط دست به دست هم داده که ادم اون تصمیم رو گرفته.حالا که اون تصمیم رو گرفته فلان مشکلو داره اگه میتونی کمک کنی راهکار بده اگه نه سکوت کن خب،طرف کلی داره اذیت میشع تو میای این وسط نمک میشی رو زخم؟

اره واقعا باید یا شوهرت خو شونت داشته باشه باهات یا خیانت اصلا فضای سایت مثل چندین سال دیگه نیس پر ا ...

به خدا آدم روحیش خراب میشه بس که تاپیکای منفی میبینه

اره واقعا باید یا شوهرت خو شونت داشته باشه باهات یا خیانت اصلا فضای سایت مثل چندین سال دیگه نیس پر ا ...

دقیقاااا توی نت سرچ کردم یه موضوعی رو نی نی سایت رو آورد 

سال۹۰‌بود انقد قشنگ راهکار داده بودن انقد خوب صحبت کرده بودن لذت بردم واقعا .من نمیگم الان همه منفی برخورد میکنن اما واقعا الان تا تاپیک میزنی اکثرا میان چیزای منفی میگن