اصلا دو دیقه میای سایت مادرشوهرارو ریختن سر خواهرشوهرا و روی اوناهم جاریا رو قشنگمیشورن میسابن پهن میکنن🙌🏻 آره منم شاید دل خوشی ندارم از فامیل شوهر ولی بخاطر همسرم مدارا میکنم مدارا مدارا مدارا و البته احترام به اندازه کافی و صد البته بیخیال حرفاشون هستم و مهم نیس برام
تازگیا ادما خیلی منفی نگر شدن و به راحتی همه رو میتونین تو نظر ها قضاوت کنن یا یه خانومی شک پیدا میکنه از شوهرش وگوشی شوهرش بعد از موضوع یه کوچولو میگه بدون شناخت ۲ طرف میان مینویسن “فقط طلاق”. اخه بابا قربون شکلت برم برا شما یه کلمه هست واسه طرف چندین ماه جنگ اعصاب داره در حالی ک شاید سوتفاهمه و قضیه اونجور نبوده بدون اینکه خانومه بفهمه با حرفای ما و دوستش و دختر همسایه و خواهرش و فلانی تصمیم آنی گرفته بدونه اینکه فکر کنه بعد همه چی ک خراب شد واقعیتوبفهمه و داغون بشه
اصلا چرا بخشش از زندگیامونکم رنگ شده؟ عوض دلگرمی به همدیگه فقط داریم دعوا میکنیم مثلا چند روز پیش تاپیکی خوندم که طرف امکان مالی نداش واسه بچش پیتزا بخره میخواس یکم راهکار یاد بگیره یا حداقل دلگرمی بشنوه نصف نظر دهنده ها نوشته بودن نداشتی واسه چی بچه اورده بودی؟؟؟(به نظر خودم که حرف درستیه به نظررر خودم)
ولی بابا شاید اولش داشت بعد ورشکسته شده؟یا هزار تا مورد دیگه اصلا یه درصد فکر کن طرف تو اون حالت دلش از حرفت بشکنه باور کن چون اون خودش ادمی بیچاره هست کائنات صد برابر بزرگترشو سرتو میاره ک اونو درک کنی خواهشا بجای کندن دل همدیگه برا همدیگه ارامش و قوت قلب بدیم💫درسته مجازی هست کسی مارونمیشناسه ولی خدا ک میبینه کائنات ک مینویسه حداقل برا یکی هم که شده حال خوب بسازین بخدا جای دوری نمیره چندین برابرش برمیگرده به زندگی خودتون♥️
ممنونم حداقل اگه یه نفرم بخونه و تاثیر داشته باشه براش🤝🏻ازین ببعد قبل نوشتن نظر یه ثانیه در موردش فکر کنید🥰