2777
2789

چرا نمیگی تو باشگاه بهت بدن 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ آب‌پز فیله 

۱ ساله بدنسازی کار میکنم

با دمبل وایسا بعد یجوری انگار داری میشینی رو صندلی و‌...

اسکاتم خوبه 

ولی درکل هر کی ی بدنی داره ببین خودت کدومو میپسندی 

مربی چرا نمیگیری؟

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
ن والا ما ک هزینه جدا ندادیم 

باشگاه شما رو نمیدونم ولی همه جا شهریه باشگاه رو میدی اگ مربی بخای هزینه اونم‌ میدی

الا من ۱ و ۸۰۰ دارم میدم خیلی گرونیه

عزیزم مردم بالای ۶۰۰ تومن میدن پول باشگاه و برنامه کسی نمیاد رایگان ب شما چیزی بده و اینک باید اندامتو ببینه و قدرت بدنیت

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

تخم مرغ آب‌پز فیله  ۱ ساله بدنسازی کار میکنم با دمبل وایسا بعد یجوری انگار داری میشینی رو صند ...

دد لیفت رومانیایی منظورتونه؟

با همین دو حرکت نمیشه ک کل روزاشو سپری کنه هی دد لیفت هی اسکات🤣باید مربی بهش برنامه بده

دد لیفت رومانیایی منظورتونه؟ با همین دو حرکت نمیشه ک کل روزاشو شپری کنه هی دد ایفت هی اسکات🤣باید م ...

دقیقا همون 

برا همون پرسیدم چرا مربی نمیگیره ترسیدم چیزای دیگه بهش بگم چون بدن با بدن فرق داره🤷‍♀️