2777
2789
عنوان

نامزد،بچه،ترس من

351 بازدید | 27 پست

میترسممممم 

اگه بعد ازدواجم بچه بیارم دیگه ب من توجهی نشه

نامزدم عااشق بچست

حرف از بچه ک میزنی بال در میاره

جدی بخوام بگم حسودیم میشه ک بچه ی نیومده رو خیلی دوست داره😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و برای من که هیچ ذوقی درمورد بچه نداره حتی میگه بهش فکر نکردم تا حالا !! 

چند سالشه نامزدت؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من از بچه متنفرم شرط ازدواجم اینه طرف بچه نخواد وگرنه کنسله 🖐️😂

انقد سخت گیر میاد از این کیسا

من که نیافتم

هر کی بود گف عاااشق بچم😕😕

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓

منم همین مشکلو دارم🥲

انقد عاشق بچه است اصن وقتی میخواد از یه بچه صحبت کنه

انقد با ذوق ازش میگه😒

دلم میخواد بزنم لهش کنم🙄

بهشم گفتم من بچه نمیخوام ولی مگه میفهمه😑🫠😵‍💫

💔

اگه نمیتونی ب بچت حسودی نکنی بچه نیار😕

بعد تو خودت بچه دار شی انقدررررررر دردسر داره و دغدغه و نگرانی و همششششش درگیر بچتی وقت برا خودت پیدا نمیکنی چ برسه بخوای ب این فکر کنی شوهرت بچت بیشتر دوست داره

اون موقع فقط میخوای شوهرت بچرو بگیره فقط دو دقیقه ببره بیرون 😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اگه نمیتونی ب بچت حسودی نکنی بچه نیار😕 بعد تو خودت بچه دار شی انقدررررررر دردسر داره و دغدغه و نگر ...

اتفاقا نامزدمم میگه

میگه وقتی ب دنیا بیاد انقدر درگیرش میشی ک من باید بهتون حسودی کنم😑

والا منم چون تنبلی تخمدان دارم نگران بچه دار شدنمم اما نامزدم علاقه ای به بچه ها نشون نداده . اما خودم خیلی بچه ها رو دوست دارم .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .