2777
2789
عنوان

خانمای وارد به گوشی، بیاین لدفا.

36 بازدید | 4 پست

خانمای عزیز ظهرتون بخیر 

ایا کدی هس برای سیستم عامل اندروید،مث سامسونگ،که بزنی و تمام شماره های ناشناسی که باهات قراره تماس بگیرن رو مسدود کنه؟ یعنی تماس هام محدود بشه فقط به مخاطبینم.

ممنون میشم اگر میتونین راهنماییم کنین ـ

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

از منوی بالا گزینه ای مزاحم نشوید رو فعال کن دیگه شماره های ناشناس نمی تونن بهت زنگ بزنن برای سامسونگ هست

به تاپیکم نظر بدید لطفا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11533378/جون-مادرتون-بیاید

از منوی بالا گزینه ای مزاحم نشوید رو فعال کن دیگه شماره های ناشناس نمی تونن بهت زنگ بزنن برای سامسون ...

برای ایفون چی ؟ میخوام اس تبلیغاتی نیاد شماره ناشناس عیب نداره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منوی بالا گزینه ای مزاحم نشوید رو فعال کن دیگه شماره های ناشناس نمی تونن بهت زنگ بزنن برای سامسون ...

انجام دادم عزیزم. ممنونم ازت. 

فقط تماس و پیام های مخاطبینم رو مجازم کردم. 

فقط یه سوال این اعلان همین برنامه( مزاحم نشوید، روشن است) بالای گوشیمه. اینو چطور میتونم اعلانش رو پاک کنم. بدون اینکه اعلان های برنامه های دیگه ام ولی اوکی باشن.  و بیان بالای پنل گوشیم؟

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻