2777
2789

امروز بردم ثبت نام کردم گفت کتابهای اموزش و پرورش رو باهاشون کار میکنیم ...میدونین چه کتابهایی داره کافیه همونا؟؟ چون بعضی جاها گفتن کتابهای اضافه هم کار میکنیم اینجا گفت کتابای اموزش پرورش 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانم داداشم یک مدت پیش دبستانی کار میکرد کتاب های کلاغ سپید رو خیلی توصیه می‌کرد . دیگه نمیدونم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم داداشم یک مدت پیش دبستانی کار میکرد کتاب های کلاغ سپید رو خیلی توصیه می‌کرد . دیگه نمیدونم

اخه پیش دبستانی من بردم با مدرسه یکجا هستن مستقل نیستن 

شاید اونایی مستقلن کتاب اضافه هم میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کافیه همونا 

ریاضی دارن علوم قران 

نوشتاری

البته اسم هاشون فرق داره 

و کتاباشون شماره داره 

مثلا میگن فردا کتاب ۱و۲رو بیار 

تو غیردولتیا کتاب پیش دو زبان هم هست 

ولی کتاب های اموزش پرورش خوبه و اگه بچه باهوش باشه 

سواد نوشتن هم پیدا میکنه در حد بابا اب داد و اینجور جمله های ساده 

اسمشون هم یاد میگیرین 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
کافیه همونا  ریاضی دارن علوم قران  نوشتاری البته اسم هاشون فرق داره  و کتاباشون ش ...

اینجا هم غیردولتی هست و گفتن کتابای اموزش و پرورش ممنونم عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه پیش دبستانی من بردم با مدرسه یکجا هستن مستقل نیستن  شاید اونایی مستقلن کتاب اضافه هم میگیر ...

نمیدونم والا . شما خودت تو خونه هم کار کن با کوچولوت

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️