کیا تجربه ازدواج راه دور دارن ،لطفا خوبی بدیاشو بگین
میام بخونم🤗
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم دانشجو بود باهمکلاسیش ازدواج کرد مرکز استان خودمون دوسال طرحشون بود زندگی کردن هم خواهرم هرروز زنگ میزد واز سختی ودلتنگی میگف هم مامانم هرروز پشت تلفن گریه میکرد قصد داشتن همون جا بمونن ولی دیگه منصرف شد و خداروشکر اومدن شهر خودمون
خواهرم دانشجو بود باهمکلاسیش ازدواج کرد مرکز استان خودمون دوسال طرحشون بود زندگی کردن هم خواهر ...
حالا خوبه استان خودتون بودن😐
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اصلا خوبی نداره، اگر شوهر و زندگیتو خیلی دوست داشته باشی فقط قابل تحمل هست ولی مزیتی نداره
ینی باید طرفو رد کرد سر این؟
موقعیتش خوبه خاستگار حسم هست بینمون سر همین راه دور دودلم🥴
اینکه راه دور کجاست خیلی مهمه. یه وقتا میبینی طرف کلی راهش دوره یعنی کشور دیگه (کشور خوب) یه وقتام میبینی راه دور میشه یه روستای دور افتاده...
ولی برای همه ش حس دلتنگی و غریبی و تنهایی هست
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
هیچ خوبی نداره تنهایی غربت حسرت دیدن هر روز پدرمادر نبودن تو مراسمای فامیل خودت حسرت حتی خاک سر کوچه محلتون همیشه امتظار برا دیدنشون حای سن ات بگذره و پیر شی بعد م که بعد مرگ همه وصیت میکنن شهر خودشون خاک کنن یعنی غربت وطن نمیشه
یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد