2821
2789

من قبلا تی ار ایکس کار میکردم 

الان نمیرم دیگه نزدیک یکساله...الان موندم برم بدنسازی یا نه چون اضافه وزن هم دارم ولی نشون نمی‌ده خیلی چون استخون بندیم یکم درشته 

می‌خوام هم یکم لاغر بشم وزنم کم بشه هم عضله بسازم(هیکل ظریف دخترونه دوست ندارم چون الآنم نیستم) با اینکه باشگاه نمیرم عضله های بازو و قسمت ران پا قشنگ معلومه 

۷۳_۴کیلو وزنمه 

۱۶۵به بالا قد 

در ضمن تو سن رشدم هنوز جا دارم.

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بدنسازی نرو برو ایرو فیتنس

چرا؟

زیاد سر در نمیارم ازشون آخه 

شما رفتی؟

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
منم میخوام برم ولی نمیدونم چی بررررم 

منم موندم بخدا 

بدنسازی اگربخوای بری بایددایم بری هم ول کنی بدنت فرم خودشوازدست میده و زشت میشه

اره میدونم ولی ول نمیکنم اصلا 

اگرمطمئنی برو

مرسی 

فقط یه سوال بنظرت بدون پودر و طبیعی میشه عضله آورد ؟

مرسی  فقط یه سوال بنظرت بدون پودر و طبیعی میشه عضله آورد ؟

اونجوری خیلی سخت میشه مثلاباپودر اگریک ماهه عضله بیاری بدون پودر زمانش بیشتره نخوری پودربهتره عوارض داره

خیلی پولدارم😅
اونجوری خیلی سخت میشه مثلاباپودر اگریک ماهه عضله بیاری بدون پودر زمانش بیشتره نخوری پودربهتره عوارض ...

میگم دیگه بخاطر عوارض میترسم 

البته من کلا زود روم تاثیر می‌زاره اینو می‌دونم 

اگه یکی تو شیش ماه یه تغییر کنه من تو سه ماهه 

بنظرت پودر بخورم؟

منم میخوام برم باشگاه اضافه وزن دارم چه نوع ورزشی باید برم

باید هوازی کار کنیم اول فک کنم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز