2777
2789

اینجا جاییه که ما درد و دلامون و مشکلات زنانه و حتی شخیصومونو میگیم پس قاعدتا باید خودمون حق داشته باشیم تاپیکامونو حذف کنیم 

لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید 

حق_حذف_تاپیک#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ترها میشد  کلا همه چی رو بدتر کردن

خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد داده شده 

لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید 

حق_حذف_تاپیک#  

آره هزار تا تاپیک میبینیم که هی میگن گزارش بزنید 

دقیقا 

پس لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید 

حق_حذف_تاپیک#

خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد داده شده 

خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد د ...

نصف کاربرا میگفتن گول نخورید و دروغ میگه و... اگه خانم تهرانی از اول تاپیکشو قفل میکرد سنگین تر بود 

خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد د ...

بابا چرت گفته همين ديشب ني ني يار شب امده دود بم نيگف دوس داري تعليق شي اينجور تاپيك زدي 😐

دقیقا  پس لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید  حق_حذف_تاپیک# خانم تهرانی دیروز د ...

سهمیه تاپیکم تموم شده 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ديشب ني ني باز اومده با يه چنان دستش ميخواست منو تعليق كنه چرا تاپيك زده بودم راجبش چقد پ ...

اکثر زمانا دیدم نی نی یارا با حالت طلبکارانه با کاربرا حرف میزنن انگاری چ بدهی ای داریم بهشون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡