خودممmm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1179 عنوان لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید #حق_حذف_تاپیک 121 بازدید | 18 پست اینجا جاییه که ما درد و دلامون و مشکلات زنانه و حتی شخیصومونو میگیم پس قاعدتا باید خودمون حق داشته باشیم تاپیکامونو حذف کنیم لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید حق_حذف_تاپیک# 1402/04/21 | 10:03 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33819 آره هزار تا تاپیک میبینیم که هی میگن گزارش بزنید هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خودممmm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1179 قبل ترها میشد کلا همه چی رو بدتر کردن خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد داده شده لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید حق_حذف_تاپیک#
خودممmm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1179 آره هزار تا تاپیک میبینیم که هی میگن گزارش بزنید دقیقا پس لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید حق_حذف_تاپیک# خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد داده شده
pishooliiii عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1457 ديشب ني ني باز اومده با يه چنان دستش ميخواست منو تعليق كنه چرا تاپيك زده بودم راجبشچقد پروعن ،
شوگر_مامی_بچه عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 4277 خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد د ... نصف کاربرا میگفتن گول نخورید و دروغ میگه و... اگه خانم تهرانی از اول تاپیکشو قفل میکرد سنگین تر بود
pishooliiii عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1457 خانم تهرانی دیروز در پی اعتراض کاربرا تاپیک زدن و گفتن درست میکنن اما کاربرای قدیمی میگن وعده زیاد د ... بابا چرت گفته همين ديشب ني ني يار شب امده دود بم نيگف دوس داري تعليق شي اينجور تاپيك زدي 😐
*گل_آرا* عضویت: 1387/03/10 تعداد پست: 1679 قبلا خیلی راحت تاپیک رو حذف میکردی الان نمیدونم چرا هی نی نی یار رو باید صدا بزنی 🤦🏻♂️ دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !
خودممmm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1179 ديشب ني ني باز اومده با يه چنان دستش ميخواست منو تعليق كنه چرا تاپيك زده بودم راجبش چقد پ ... لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید حق_حذف_تاپیک#
خودممmm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1179 بابا چرت گفته همين ديشب ني ني يار شب امده دود بم نيگف دوس داري تعليق شي اينجور تاپيك زدي 😐 لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید
خودممmm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1179 قبلا خیلی راحت تاپیک رو حذف میکردی الان نمیدونم چرا هی نی نی یار رو باید صدا بزنی 🤦🏻♂️ لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید حق_حذف_تاپیک#
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33819 دقیقا پس لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید حق_حذف_تاپیک# خانم تهرانی دیروز د ... سهمیه تاپیکم تموم شده هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19574 ديشب ني ني باز اومده با يه چنان دستش ميخواست منو تعليق كنه چرا تاپيك زده بودم راجبش چقد پ ... اکثر زمانا دیدم نی نی یارا با حالت طلبکارانه با کاربرا حرف میزنن انگاری چ بدهی ای داریم بهشون تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡