2777
2789
عنوان

هیکلم زنونه ظریف نیست...

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میگی رژیم بی اثره من با همین رژیم ۲۲ کیلو وزن کم کردم فقط نباید توی خونه ترازو داشته باشی تا مدام نری روش انتظار داشته باشی هرروز چندکیلو بیای پایین 

خدایی همت میخواد ولی تو انجامش بده باید از شکمت واقعا بگذری و حداقل برای چندسال قید یکسری خوراکی هارو بزنی و به جاش خوراکی های کم کالری و به اصطلاح شکم پر کن استفاده کنی😁

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹
من ژنتیکی هرچییییی چاق بشم دستو پاهام هیچ تغییری نمیکنن حالا برا پاهام خوبه ولی عاشق دستای تپلم🥲 عز ...

منم

فق وزنم می‌ره بالا 

مچ دستام با مچ دستای خواهر زادم که پنچ سالشه یکیه😑

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

مگه میشه رژیم و ورزش اثر نکنه!!! واقعیت اینه که هر چی اضافه تر از کالری مصرفی روزانه مون بخوریم تبدیل میشه به چربی!!! چربی که از هوا نمیاد!! از اونایی که میخوریم میاد! مشخصا چون وزنتون زیاد بالا رفته، برای کم‌کردنش زمان و تلاش خیلی زیادی لازمه!  هم باید غذا کم بخورین و هم با تحرک ، کالری بسوزونین! ولی مطمینا یهویی لاغر نمیشین، باید ماهی چند کیلو کم کنین به صورت مداوم و مستمر

اصن نگورژیم وورش اثرنداره برای رسیدن به هدفت باید خیلی تلاش کنی وسختی بکشی من پارسال ۱۰۶بودم والان با باشگاه رفتن وپیاده روی ورژیم شدم ۷۴ سی و۲کیلو کم کردم پس بدون خواستن توانستنه

اعصابم پر کشیده 😸البته همه ارزش خوبی رو ندارن حل؟