2777
2789
عنوان

آپاندیس

51 بازدید | 5 پست

بیداره الان کسی🥲؟؟؟ زیر خیلی درد میکنه نمیتونم صاف راه برم شکمم هم باد کرده درد زیر دلم زده ب مقعدم هم سمت چپ درد میکنه هم سمت راست، حالت تهوع هم دارم ، اپاندیسم نباشه؟؟؟ یکم بهتر شدم ولی بازم درد دارم، برم دکتر؟؟ امروز آب سرد ب شکمم و زیر دلم خورد گفتم شاید سرما شدید دیده 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

دکتر بری ضرر نداره چون اگه خدای نکرده آپاندیس باشه باید سریع اقدام کنی  

ممنون🥲🙏🏻

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی چی شد رفتی دکتر ؟ 

خداروشکر چیزی نبود ولی ی توصیه بکنم اصلا از این کرم هایی ک پوست سفید میکنه ب کشاله رانتون نزنید من چند روز زدم ک سفید تر بشه پوستم ب داخل اونجامم رفته بود درصورتی ک خیلی مراقب بودم ک نره .... ولی بخوای نخوای میره برای همون درد شدید گرفته بود زیر دلم....