2777
2789

ببینین این ادبیات،ادبیات من نیس

ادبیات دریافتی منه از برخورد بعضیا

۱. همه مردها خائنن استثنا نداره  

۲. زندگی هر کس به خودش ربط داره و نباید نفست بالا بیاد برا مشکلات بقیه  

۳. پوشش من به هیچ بشری ربط نداره و پوشش بقیه به من ربطی نداره

۴. همممه مردها هیزززن....

۵. مردها باید خودشونو کنترل کنن،چرا نگا به تار موی من میکنن؟

۶. خیلیاشون نمیخوان از خودشون تعریف کنن اما خخخیلی خوشکل و نازن و بی بی فیس و....

۷. واسه هر مشکلی میگن ولش کن طلاق بگیرفکر نمیکنن شاید یکککک درصد حرفشون رو اون بنده خدا تاثیر بزاره و باعث از هم پاشیده شدن یک خانواده میشن

۸. مادر شوهر افریته ست و من مظلوم واقع شدم

۹. طرف میگه شوهرم نیم ساعت دیر اومده،نگرانم ...میگنش:طلاق...فقط طلاق یا میگن گوشیشو چک کن یا دنبالش برو مچشو بگیر و... الله اکببببببر

من همه اینها رو رد میکنم و ازتون درخواست دارم اینقده تحت تاثیر افراد این سایت ک این نظرات رو میدن قرار نگیرین

بیچاره یه مجردی بود گفت من اصلا ازدواج نمیکنم چون زندگی متاهلی بسیار تلخه

خودش تو زندگی خیلی مشکلات داشت تو خونه باباش، اما گفت تحمل اینا از شوهر ممکنه بهتر باشه گفت چون تو سایت خیلی از بدی شوهر میگن

کاش بفهمیم داریم مردم رو ب چی راهنمایی میکنیم.... تو اون دنیا یکیو ممکنه بیارن روبرومون و بگن شما باعث شدین فلان روز این خانم با شوهرش بداخلاق باشه و فلان تاثیر رو روی خانواده ش بذاره و شما بگین من اصلا نمیدونم این کیه... بعد بهتون بگن این همونه ک شما فلان جمله رو بهش گفتین و فلان اثر رو روی زندگیش داشت و....

قسمتون میدم هر نظری تو هر تاپیکی میخواین بدین، قبلش بسنجین ک چی میخواین بگین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا من خودم انقدررررر از اردواج بد میگن دیگه خوشم نمیاد میترسم

اونا ک خوشبختن خب نمیان بگن ما چیکار کردیم

اینجا مث مطب دکتر میمونه و بیشتر مشکلات رو میگن تا خوشی ها رو

پس ب مشکلات و سختی ها توجه صددرصد نکنین

همچنین خیلیا ممکنه تاپیک الکی بزنن

یا اینکه معلوم نیس چطور ازدواج کردنه و معیارهای انتخابشون چی بوده که اینهمه مشکلات وارد زندگیشون شده و همچنین برخوردشون با مشکلات چطوره

آیا حق ب جانبن یا نه

و هزاران چیز دیگه

حالا درسته خیلیا راست میگن و مشکلات داشته باشن اما خیلیا هم نه

مثلا یه زن بود گفت طلاق گرفتم و.... دوتا بچه داشت

تاپیکای قبلشو خوندم دیدم ظاهرا خودش هرزه ست و گفت مجردی با دوستای مختلط رفتیم کوه و لباسم بالا رفت و... کلی تاپیک اینجوری....هم خونه ی پسرو...

اونا ک خوشبختن خب نمیان بگن ما چیکار کردیم اینجا مث مطب دکتر میمونه و بیشتر مشکلات رو میگن تا خوشی ...

آره در این موارد که شکی نیست ولی خب به نظرم ناخودآگاه رو ضمیر آدم تاثیر میذاره هرچند مجازیه......

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

من اصلا اهمیت نمیدم زیاد ب این تاپیکها ..چون کسی ک تاپیک میزنه فرشته اس و همه اون طرفی ک اونجا نیست و مقصر میدونن .حالا یا شوهر یا خانواده شوهر 

کلا اینجا هم فقط خانومها و خانوادشون خوبن 

شوهر و خانواده شوهر یزیدن😑😁

تا ی چیز هم بر خلاف نظرشون و منطقی بگی .میخورنت

همیشه هرکی میگه ازدواج چطوریه با اینکه خودم خیری از خانواده شوهر ندیدم میگم خوبه 

همه که مثل هم نیستن 

اینجا یسری زندگیشون بهم ریخته واسشون مهم نیست زندگی بقیه بمونه یا از هم بپاشه 

اتفاقا چندبار به این حرف شما فکر کردم خودم اینکه اون دنیا یقمونو میگیرن 

حالا یسری میان میگن بچمو نمیخام بقیه میگن برو بندازش بدبخت نشی 🤦🏻‍♀️

اونقد عصبی میشم که نگو 

خب اگه اون آدم میترسید از بچه دار شدن یا نمیخواست همه جوره حواسشو جمع میکرد و رعایت میکرد🤷🏻‍♀️

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
همیشه هرکی میگه ازدواج چطوریه با اینکه خودم خیری از خانواده شوهر ندیدم میگم خوبه  همه که مثل ه ...

آره والا

امیدوارم مشکلات زندگیتون هموار بشن و خدا صبر تون و همچنین سازش داشتنتونو افزایش بده

ب حضرت زهرا متوسل بشین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

والا منم دیگه ازدواج رو محدود کردن میبینم فک کنم عمرا ازدواج کنم. هر روز تاپیک کتک خوردن و خیانت&nbs ...

خیلیا رو دیدم دیدماااا ک میگم، میان اینجا ازدواج سنتی رو رد میکنن از اون طرف میگن با دوس پسرم ازدواج کردم و خونه خودم یا مثلا خونه شوهر راضی نبودن و..... خب مگه ازدواج زندگی یه روز دو روزه که همینجور با طرف میخوای زندگی کنی

اصن معلوم نیس منظورشون از سنتی چیه

والا ما هم سنتی بودیم اما چند جلسه همو دیدیم و حرف زدیم، چند ماه نامزد موندیم برا شناخت بیشتر و....بعد ۱۰ ماه عقد کردیم

الانم زندگیمون خداروشکر خوبه و رضایت داریم 

مگه با نارضایتی والدین،میشه ازدواج کرد؟ مگه میشه در خونه رو قفل کرد و بگی هیشکی نیاد و..