2777
2789
عنوان

زود از کوره درمیرم کیا مثل منن؟

200 بازدید | 15 پست

سال ب سال اعصابم ضعیف تر میشه سر هرچیزی زودجوش میزنم بعضی وقتا نمیتونم خودمو کنترل کنم

آدم عجولی ام هستم 

بیشترین رفتارایی ک میتونه منو عصبی کنه:اینه که کاری بخوام انجام نشه یا چیزی بخوام فراهم نشه، یکی باهام سازمخالف بزنه،بی پولی،احساس بی توجهیه افرااد ب من و....

شماها چطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرین کن وقتی عصبی هستی سکوت کن. نفس عمیق بکش و زمان بده تا فروکش کنه . فقط خودت می تونی به خودت کمک ...

ببین واقعا شماهم جای من باشی نمیتونی خودتو کنترل کنی

اینکه از سرکار اومدی خسته ای یه چیزی از بابات بخوای تو روت وایسه همش بگه نه 

جدا از اون هیچکسم حالتو نفهمه و بهت توجه نکنه

یکی بهت قول بدع و بزنه زیرش

یا یکی رو خط قرمزام پا بزاره از کاری بدم بیاد انجام بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اووووف من عصبی هم ...

منم دقیقاا 

البته من اصولا کسی این رفتاری ک گفتیو انجام بده کلا خطش میزنم از زندگیم

من هم بدتر از شما...حتی اعصابم منو به جایی کشوند که هیچ رفت ؤامدی باکسی ندارم چون تحمل ندارم ..همیشه ...

خوب میکنی

منم ب جایی رسیدم دیگه فقط از تنهایی لذت میبرم حتی ب بابامم گفتم برام خونه مجردی اوکی کنه دیگه نمیکشم

ببین واقعا شماهم جای من باشی نمیتونی خودتو کنترل کنی اینکه از سرکار اومدی خسته ای یه چیزی از بابات ...

عزیزم من قبلا سر ترک دیوار هم عصبی میشدم الان انقدر عوض شدم که باورم نمیشه . زندگی همه پر از استرس و ... شده اما تحمل ها متفاوته 

من هم زود از کوره در میرم هم زود قهر میکنم ،،،با شوهرم روزی هزار بار قهر میکنم از اداره که میاد درو که باز میکنه منو میبینه طبق معمول قهرم ،،میگه ای خدااااا باز دیگه چی شده😂😂😂😂 چند روز پیش پسرم منو میبوسید و قربون صدقه ام میرفت میگفت مامان منه عشق منه نفس منه با همه قهر میکنه ی منه😂😂😂😂😂 تو خونه تا قهر میکنم دیگه سریع میان منو میبوسن تو بغل میگیرن اشتی میشم،،،،،،،، دست خودم نیست همیشه همینجوری بودم شوهرم و بچه هام عادت کردن

من هم زود از کوره در میرم هم زود قهر میکنم ،،،با شوهرم روزی هزار بار قهر میکنم از اداره که میاد درو ...

من زیاد قهرقهرو نیستم😂ولی بس پاچه میگیرم ک حتی مامان بزرگمم بهم گفته پاچه گیرمحل

البته خیلی جاها قهرهم میکنم و تا طرف نیاد سمتم تحویلش نمیگیرم و معمولا قهر باشم زیاد تیکه میندازم😂

عزیزم من قبلا سر ترک دیوار هم عصبی میشدم الان انقدر عوض شدم که باورم نمیشه . زندگی همه پر از استرس و ...

خب چجوری درست شدی گلم؟

والا من اعصابم ضعیف شده 

حالا فکرشو کن در آینده اگه خدا بخواد میخام بانک کاررکنم با این اعصاب ضعیفم خدا بهم رحم کنه فقط