2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه دوسال به بالادارن

160 بازدید | 17 پست

خانوماچه ویتامینایی به بچه هاتون میدین بخورن؟مولتی ویتامین یاحالاهرچی چیکارمیکنین برای اینکه بچتون کمبودویتامین وآهن نداشته باشه؟بچم سه سالشه احساس میکنم لاغره وضعیف قبل ازاینکه ببرمش دکترمیخام تجربیات شما روهم بشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بجای اینکه پولتونو بدین مولتی ویتامین اینا بگیرین،براشون عدسی،آبگوشت،سوپ جو،آش رشته،گردو،بادام،شیره انگور،خرما،گوشت گوسفند،جگر،کباب سینه مرغ،آبمیوه های طبیعی،ارده،کنجد،لبنیات،اینارو بدین بخوره

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد

چیزی نمیدم آزمایشاتش مشکل و کمبودی نداشت خدا رو شکر

میوه ها و سبزیجات بش بده

ارده و چهار شیره هم مقوی و کم اشتهایی و کم خونی برطرف میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
به نظر من بجای اینکه پولتونو بدین مولتی ویتامین اینا بگیرین،براشون عدسی،آبگوشت،سوپ جو،آش رشته،گردو،ب ...

اینایی که گفتی روچندباردرهفته بدم؟آخه همش نمیشه غذاآبگوشت باشه یامثلاعدسی دوباردرهفته خوبه؟گردووبادوم روزانه بدم بهش بخوره؟چندتا؟

عزیزم چیزای مقوی بهش بده بهوره غذاومیوه ومغزیجات،درکنارایناشربت ایمیونس بده برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوبه دیرب دیرمریض میشه من ب بچه هام میدم،ولی اول ب تغذیه رسیدگی کنید

چکاپ سالانه میدم

بزرگه یکم سبد غذاییش محدود بود پاستیل مولتی ویتاوین خارجی میخورد همه چیش نرمال بود.بعد که دیگه سبد غذایش درست شد

فقط سان استول میدم پائیز ب ای پیشگیری

کوچیکه سبد غذاییش خیلی خوبه همه چیش اوکی بود

یکم‌کمبود وینامین دی داشت تزریق کردم براش نرمال شد

اینم پائیز سان استول میدم.

💕

اینایی که گفتی روچندباردرهفته بدم؟آخه همش نمیشه غذاآبگوشت باشه یامثلاعدسی دوباردرهفته خوبه؟گردووبادو ...

آره هرروز هفته نمیخواد که هفته ای دوبار یه غذای مقوی درست کن بده بخوره،گردو و بادام میگن روزی ۵ تا ۷ دانه جذب بدن میشه.تا میتونی خوراکی فقط بستنی و شیر و کیک بده بهش،چیپس و پفک همش ضرره ولی گاهی هم لازمه که چیپس و پفک بخوره

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد