2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ؟؟؟

اره

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
ای وای چرا .خیلی گشتم پیدا نکردم چیزی 

عزیزم تتو رو اول باید یه پنج شیش ماه وقت بزاری چون چیزیه که دیگه همیشه باهاته یه طرح پیدا کنی به دلت بشینه و اینکه اگرم کسی اون طرحو دوست نداشت مهم اینه که دله تو تو اون طرحه 

و بعد اینکه معنی تتو هم خیلی مهمه بهش دقت کن عزیزم

و اگر ایده ای برای تتو به ذهنت نمیرسه میتونی از چیزای شخصیت ایده در بیاری اگر خوشت میاد تاریخ تولدت به خارجی یا تاریخ اشناییت با کسی یا یه جمله که برای تو یه دنیا خاطرست یا رمز زندگیت که تورو یاد جیزای خوب میندازه و....

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
عزیزم تتو رو اول باید یه پنج شیش ماه وقت بزاری چون چیزیه که دیگه همیشه باهاته یه طرح پیدا کنی به دلت ...

تاریخ و اینا رو میخوام بعدا روی پام بزنم .ولی این تتو رو خیلی گشتم تا پیدا کردم و به دلم نشست معنیش هم قشنگه من دختری توانام. فقط امیدوارم اون تت‌و کار قشنگ کارشو انجام بده بقیش مهم نیست 

تاریخ و اینا رو میخوام بعدا روی پام بزنم .ولی این تتو رو خیلی گشتم تا پیدا کردم و به دلم نشست معنیش ...

سعی کن جای خوب بری و بهداشتی

اگر دلت هست به حرف دلت گوش کن این طرح قراره روی تن تو باشه و باید تو خوشت بیاد❤️

مبارکت باشه قشنگم❤️

اگرم دوست داری فونت نوشتت هم یجور دیگه باشه توی تتو برنامه فونت رو نصب کن و فونتش و تغییر بده❤️

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش