2777
2789
عنوان

شوهرخودخواه...ب دادم برسيد

866 بازدید | 50 پست

خانوما من جيكا. كنم؟؟ترخدا منطقي بكيد ....

من همسرم كارمنده ١٢ ت حقوق داره ...و حقوقش تا ٥ برج نميره ...با قرض و كوشت و برنج شهريه بجه

ومن ارايشكاه دارم بعضي روزا شايد ٢ ميليون 

بهضي روزا ٥٠٠  

و ......

من از خواب ك بلند ميشم غذا ظهرم اماده هميشه ي غذا درست ميكنم دوروبرم برق ميزنه

ي دختر ٦ساله دارم 

برق ميزنه تايم عذاش تايم ميوه 

يعني ميخوام بكم خانه داريم اينحوريه

بعد من بدو ميرم ارايشكاه ساعت ٣عصربجه ميبرم مهد ميرسوتم و تا ٨ شب يكسره سرپاااااا 

ميام باز ظرفشو و....تا ١ شب من درازميكشم...اين اقا علاوه بر اينكه ي قرون ب من نميده....من همش خرج خونه ميوه و مرغ خرج بجه ...و......

ي خط لب ندارم 

بعد روابط هبلي سرد خيلي سرد 

جنسي درماه ١بار 

عاطفي ٠ 

اصلا همو نميبينم.....

ديروز امده ميكه يريم مسافرت ميكم تو بول داري ميكه اره دارم توام پول ك بابات ميده و جمع ميكي ارايشكاه بيار ...

ميكم من خودم كشتن ا صب تا شب يكسره سرپا...

بخدا مسكه وظيفته خرجي خونه بدي....من بخدا بحث بول نيس بحث اينه تشكر نميكنه تازه طلبكارم هست 

ميكم وظيفه تو جيه؟؟؟؟

ميكه من همينم ك هستم.....ميكم ي تشكر نمكي بجه مريض بود همش من دادم بول بنزينت و.....ميكه وظيفته

بخدا ديكه تحملش ندارم ....من ميخوام جدا شم اون ميكه بجه...ميكم بجه اينجوري تباه ميشه  ....

ترخدا بكيد جيكا كنم ازش متنفرم 

بیا بشین خونه ، کار نکن ، بره جونش در بیاد خرج بده

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا همینه انگاری ی قانون شده دیگه نود و نه درصد زنایی ک سر کار میرن مردا اینجوری میشن مخصوصا ارایشگری عجیبیه دور و برم خیلییییییی دیدم

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...

شوهر منم بعد سه سال هتوز هر روز هر روز رابطه.جوری ک الان اسپرماش نابود شدن و نمیتونیم بچه دار بشیم.بخاطر بچه داره پرهیز میکنه قبلا روزی دو سه بار.الان بزور یه روز در میون.حقوق اونم تقریبا۱۵تومنه.منم دانشجو ام

نه بسته ام به کس دل /نه کسته بس به من دل

یه چند وقت کار نکن استراحت کن خرجارو بنداز گردنش یا یه قرون خرج خونه نکن متاسفانه دیگه یاد گرفته هر چی در میاری پس انداز کن دوست منم اینجور بود همش اون خرج میکرد شوهرشم هیچ همراهی نداشت الان میخوان جدا بشن بازم آقا پررو

من اگثرا دیدم همینه خانمایی که کارمیکنن بعد یه مدت براشوهرشون وظیفه چشم بهم میزنن دارن کل خرج خونرومبدن شوهره هیچی نمیده هیچ همشم طلب داره وروپول خانم حساب باز کرده…بنظرم یکم بکش عقب پولتوخرج خودت کن مجبورمیشه بیشترکارکنه پول دراره قدرتوبدونه عادتش شده

جای من باشی چی میگی منم شوهرم همین حدودا میگیره ۱۰ تومن قسط داریم بچه کوچیکم دارم خونه داریمم حرف نداره ولی از خیلی از خرجای الکی میزنم مث همین ارایشگاه و باشگاه و ولی از شکمم هیچ جوره نمیزنم 

پسر و همسرم همه دنیام❤