2777
2789

بچه ها سمت راستم بینیم بیشتر مواقع کیپه شستشو هم میدم ولی با نور گوشی نگاه میکنم التهابش بیشتر از سمت چپه روزیکه تامپونامو کشید راحت نفس میکشیدم ولی الان

تنفسم بیشتر با سمت چپه همش نگرانم 

شما هم این مشکل گرفتگی یه طرفه رو داشتین؟؟؟

کی بهتر میشه اصلا میشه ؟؟؟

اصلا با دماغم راحت نیستم 

دو ماهه عمل کردم

من ۹ ماهه عمل کردم اره بیشتر وقتا سمت چپ بینیم کیپه.

ویه مشکل دیگه اینکه وقتی سرما میخورم اب دماغم جاری میشه.قبل عمل میکشیدم بالا الان نمیشه قشنگ میاد پایین🤣🤣🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهررررر 

من ۳ ساله عمل کردم ی طرف بینیم اکثر وقتا کیپه

مجبورم‌شبا پوست بینیم بکشم تا یکم نفس بیاد و بتونم بخوابم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
شما عمل کردی عزیزم  کی ادم با دماغ جدید راحت میشه  الان از هر لحاظ مثل قبلی؟؟؟

اره من دوساله منم هر بار یه طرفش کبپ میشد و کلی مشکل دیگه دوماه زوده فعلا تا یک سال ورم داره اره مثل قبله 

من ۹ ماهه عمل کردم اره بیشتر وقتا سمت چپ بینیم کیپه. ویه مشکل دیگه اینکه وقتی سرما میخورم اب دماغم ...

وااای خاهر منو بیشتر ترسوندی 🥺🥺🥺یعنی این گرفتگیه نسبت به ماههای اول بهتر نشده 

اره من دوساله منم هر بار یه طرفش کبپ میشد و کلی مشکل دیگه دوماه زوده فعلا تا یک سال ورم داره اره مثل ...

عزیزم تو سرما و زمستون مشکلی نداشتی 

ببخشید من حس میکنم مخاط بینیم بیشتر از قبل شده و همشدر حال تمیزکاری ام 

من سال هشتاد و نه عمل کردم

خیلی راضی ام😊

یادم نمیاد کیپ میشد یا نه

ولی نگران نباش درست میشه ایشالا

تا شیش ماه ک خیای داستان داره 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!