2777
2789
عنوان

دستو دلم ب هیچ کاری نمیره...چمه باز

3038 بازدید | 51 پست

😞حال دلم خیلی خرابه یجوریم 

نمیدونم‌چرا پازل زندگی من همیشه میریزه بهم 

دلم‌میخاد از خونه بزنم بیرون برم تو خیابون ایقد جیغ بزنم و گریه کنم تا اروم شم دلم میخاد تا صبح بشینم سیگار بکشم دلم میخاد ی چیزی باشه این غما رو چنگ بزنه از قفسه سینم بیار بیرون

(سیگاری نیسم)اگ اینم نمیترکونین واسم😑

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

ابجی گلم سلام . ببین همه ما توی زندگیمون مشکلاتی رو داریم من خودم خیلی زیااااااد مشکل دارم . درصورتی که کسی که زندگیم رو میبینه فکرمیکنه اصلا مشکلی نداریم . وخیلی خوشبختم . درصورتی که در باطن  زندگیم پراز مشکله . 

تاقبل ازدواجمم نمیگم بی مشکل بودم خب نبود خواهر برادر یکم اذیتم میکرد باخودم میگفتم شوهر کنم شوهرم میشینه به حرفام گوش میده درصورتی که کاملا برعکس شده . همه کارها به عهده خودمه .واقعا این خیلی سخته . خیلی مشکلات دیگه هم دارم تایپیکای اولمو ببینی متوجه میشی. 

باید درمشکلاتت بگی من خدایی دارم که از تو بزرگتره . هیلی بزرگتر . خدایی دارم که هوامو داره .

من همیشه موقع مشکلات وغیراز مشکلات بعد نمازام تعقیبات همون نماز رو میخونم  اینقده آروم میشم که نگوووو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چطوری نامزدت بهتر شد؟ 

سلام عزیزم هنوز درد دار ولی انشالله بهتر میشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ابجی گلم سلام . ببین همه ما توی زندگیمون مشکلاتی رو داریم من خودم خیلی زیااااااد مشکل دارم . درصورتی ...

سلام عزیزم

انشالله خدا درهمه صحنه های زندگیتون باشه 🌸

و زندگیت پر ارامش و شادی شه

یکم دلم‌گرفته....حس میکنم تو خلاء ام.

سلام عزیزم انشالله خدا درهمه صحنه های زندگیتون باشه 🌸 و زندگیت پر ارامش و شادی شه یکم دلم‌گرفته. ...

ممنون ابجی قشنگم  از دعای قشنگت . 

انشاالله زندگی تو هم پراز عشق ومحبت واقعی باشه .

مگه من مردم که دلت بگیره ابجی گلم؟ 

اگه دوس داری درددل کنی من هستم  ابجی جونم .

خواستی خصوصی پیام بده ، خواستی اینجا . 

هرجور راحتی ابجی گلم . 

ممنون ابجی قشنگم  از دعای قشنگت .  انشاالله زندگی تو هم پراز عشق ومحبت واقعی باشه . مگه ...

قربونت بشم امروز ایقد نوشتم برای بچه ها اخرش تاپیکمم ترکوندن 

دلم گرفته نمیدونم چمه دوستم میگ تو خودت دنبال غم میدویی😞الان ک همه چی خوبه دوستت دار کنارته

چرا ب چیزای بد فک‌میکنی...

نمیدونم چمه.گاهی یاد ظربه های ک خوردم میفتم حالم خراب میشه الانم باز هی فکرم میر سمت رقیبام ارامش ندارم😞😔

قربونت بشم امروز ایقد نوشتم برای بچه ها اخرش تاپیکمم ترکوندن  دلم گرفته نمیدونم چمه دوستم میگ ...

فدات ابجی گلم . 

میفهممت  آدم همینطوریه . یهویی بعضی وقتا یه غمی میشینه روی دلت نمیدونی از کجا اومده این غمه . 

ببین اینجور وقتا یه کاغذ بردار تموم غمات بنویس روش بعدش یا پاره اش کن یا بسوزون . بگو همینجور که سوزوندمتون همینجوریاز بین میبرمتون . 

باورت نمیشه ناخودآگاه یه جوری آروم میشی . 

هروقتی هم خواستی من هستم خواستی درخواست دوستی بده باهم دردل کنیم .

فدات ابجی گلم .  میفهممت  آدم همینطوریه . یهویی بعضی وقتا یه غمی میشینه روی دلت نمیدونی ا ...

باشه عزیزم 

واسم دعا کن دیگ کسی نیاد وسط زندگیم.

صبح ک پیشش بودم دیدم دشمنم دار رو گوشیش زنگ میزنه اصلا ی غم سنگینی اومد ت وجودم 

زیر پااام خالی شد گفتم چرا این دست بردار نیس

😔😔😔دیگ توان جنگیدن با ببخشید ی ج...ندارم خسته شدم خسته شدم.یارو ازدواج کرده رفته ولی همه زورشو میزنه ک با هرکسی ازدواج کنه جز من .خسته شدم کاش میتونسم ب مادرش بگم ک تموم اتیشا زیر سر کیه کاش باش راحت بودم

باشه عزیزم  واسم دعا کن دیگ کسی نیاد وسط زندگیم. صبح ک پیشش بودم دیدم دشمنم دار رو گوشیش زنگ ...

ابجی گلم واگذارش کن به خدا . خدا همیشه طرف حقه . باورت نمیشه .من شوهرم همین چند وقت پیش آنچنان زد توی گوشم که تا همین الان سوت میزنه گوشم . واگذارش کردم به خدا . الان آنچنان گره ای افتاذه برای کارش که به دست هیچکس باز نمیشه.

باشه عزیزم  واسم دعا کن دیگ کسی نیاد وسط زندگیم. صبح ک پیشش بودم دیدم دشمنم دار رو گوشیش زنگ ...

خب خودش نمیدونه که اون خانم داره از راه بدرش میکنه؟ با خودش صحبت کن ،  نمیشه جواب تلفنشو نده ؟

ابجی گلم واگذارش کن به خدا . خدا همیشه طرف حقه . باورت نمیشه .من شوهرم همین چند وقت پیش آنچنان زد تو ...

اه دلم باید این ادم حرومی میگرفت ولی انگار عشقمو گرفته....

🙂💔فکرش مث خوره دار زجرم میده ک چرا باز زنگ‌زد روو گوشی طرف من ک باز چی ت سرشه ک با مریضی عشقم بهونه کنه هی زنگ بزنه لعنت بهش خدا داغ بزار رو دلش 

خدایا انصافتو شکر ...میدونم این بندت ول کن زندگیم نیس

میخام من بیخیال همه چی شم کاش میتونسم از این شهر از این کشور برم کاش میتونسم یجوری برم‌ک اگ دلمم خواس نتونم‌برگردم 

خب خودش نمیدونه که اون خانم داره از راه بدرش میکنه؟ با خودش صحبت کن ،  نمیشه جواب تلفنشو نده ؟

ن متوجه نیست انگار .فکر میکنه زنه دوسش داشته و نگرفتتش بش مدیونه .من ویه عده میدونیم چ ذات کثیفی داره

اگ حالش خوب بود همونجا بهش میگفتمو قهر میکردم.من اصلا نمیفهمم ی زن متاهل  شده چرا هی زنگ میزنه بهش چرا ب شوهرش تهدی ندار اگ عاشق بود باشه چرا مث من مجرد نموند تا ببینه چی میشه؟دارم روانی میشم فک نکنین رقیب میدونمش ن من این ادم دشمن میدونم‌.کاش همون ۲ سال پیش ب شوهرش میگفتم جلو زنتو بگیر کاش کاش کاش

ن متوجه نیست انگار .فکر میکنه زنه دوسش داشته و نگرفتتش بش مدیونه .من ویه عده میدونیم چ ذات کثی ...

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو 

هب بگو تو ک ازدواج کردی برو پی زندگیت 

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤