2777
2789
عنوان

نمیخام شوهرم به خانوادش پول بده

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن ذخیره ای میشه برا آخرت خودت و همسرت،خداروشکر وقتی واسه خودتون کافیه،چه اشکالی داره دل بقیه هم شاد بشه.

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

دخالت نکن شما به هر حال پدر مادرشن و پول خودشه حالا گیر هم بدی نهایتا ازت قایم میکنه وپنهانی میده 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

روزای سختی که مادر و پدر همسرت اونو به دندون می‌گرفتن و بزرگش میکردن شما کجا بودی ؟   

هر کسی جایگاه خودش رو داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

به نظرم باید توی سردر این سایت بزنن همه اعضای سایت خیر نیستن و تمایل ندارن در راه رضای خدا کار کنن یا مطابق جملات زرد اینستا خوبی رو بی چشمداشت انجام بدن. فکر کنم کامنتا نصف میشه  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یبار شوهرم یه دعای قشنگ کرد گفت خدایا اینقدر بهمون بدا ک بتونیم ببخشیم و دلمونم بزرگ کن

الانم شما از خدا بخواه اینقد روزیت زیاد شه ک ببخشی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

اینجور ادمایی خودشون ۱۰۰تومنم پیششون داشته باشی سراغشو میگیرن  

یه کاری کن که شوهرتم یه بار از اونا پول قرض بگیره .ببین تا کی به روش نمیارن 

اگه سریع سراغ پولشونو بگیرن شوهرتم دیگه حساب میاد دستش

💔🖤

زندگی خودت رو مدیریت کن و چیزی کم نزار ،خوب بخورید و بپوشید و سفر و مدرسه خوب بچه ها.

اگر اضافه اومد کمک کنه ,چیزی نمیشه ک راه دوری نمیره.

فکر کن داری ب مستحق کمک میکنی،اول باید هوای اطرافیان رو داشت 

روزای سختی که مادر و پدر همسرت اونو به دندون می‌گرفتن و بزرگش میکردن شما کجا بودی ؟    هر ...

بنظرم وظیفشونه پدر و مادر 

و خب تا وقتی هم ک پدر و مادر دادن و میتونن خرج خودشون و بدن بنظرم کار درستی نیست از بچشون بگیرن 

چون ببین وقتی خانوم اون خونه راضی نیست خب یه بحث یه دعوا و دلخوری بین اعضای اون خونه هست 

خونه ای ک شادی توشه خانوم خونش شاده 

البته این نظره منه