2777
2789

من امروز برای خرید قرار داد رفتم با نامزدم و جاریم من عین خواهرم دوسش دارم و آنقدر کم رو ام که نگم خیلی ام دوسش دارم اونم نشون میده دوستم داره ولی واسه انتخاب انگشتر  رفت سمت انگشتر بدون نگین آخه مگه آدم برای نشون حلقه بدون نگین بر میداره پس منو چرا برد با خودش من هیچی نگفتم بخاطرش دستم کردم گفتم کوچیکه شانس آوردم گفت اینو نمیشه بزرگش کرد 😐بعدش نامزدم اومد یه نگین دار برداشت و دستم کرد گفت همین خوبه 

واسه لباسم رفتیم پرو گفت سفید نپوش لباساشو پرو کردم خوشم نیومد و یه لباس باز میل خودم برداشتم 😑

اوف من نمیدونم چیکار کنم از الان دارم اینطوری اذیت میشم 

مادر نامزدمم بخاطر همین همش عقد و خواستگاریو عقب مینداخت  که بلاخره طلسمش شکست گفت قبل محرم خواستگاری و صورت گیریو انجام بدیم و عقد کنید برای اولین خریدم نیومد باهامون خرید سر کار رفت باز گفتم عیب ندارع ولی این ناراحت کننده اس 🥲

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 

عزیزم نظرشو میگه بنده خدا چه حسودی کرده 

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نگو واسه رابطه حریم قایل شو اینو بعدها میفهمی چرا گفتمت

باشه عزیزم مرسی 

ولی چون مادر نامزدم نتونست بیاد به اون گفت منم دیگه گفتم بیاد یه جوری تو منگنه بودم 

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 
باشه عزیزم مرسی  ولی چون مادر نامزدم نتونست بیاد به اون گفت منم دیگه گفتم بیاد یه جوری تو منگن ...

من و شوهرم دوتایی رفتیم هیچکس رو نگفتیم از همون اول گربه در حجله کشتم و الان وضعم اینه وای به اینکه از اکل رو میدادم خانواده شوهر هیچوقت خانواده خودت نیستن اما اگر لازم شد باید بیشتر از خانواده خودت حرمت بزاری بهشون تا احترامت پیش شوهرت بیشتر باشه همین