2777
2789
عنوان

جوش دردناک وحشتاک

123 بازدید | 10 پست

سلااااام دخملای خوشگلممم،من سه تا جوش دردناک گنده بک روی پیشونیم دراومده و فرداهم میخام برم عروسی😊💔یه راهکار بدین برا درمانش، اخه به تقاص کدامین گناه این شاخا رو دراوردم عااااح گلبم🥲

اینا جوش عروسین

بعد عروسی خوب میشن

💔🤚😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبلیمو بزن روش بمونه ۱٠-۲٠ دقیقه بعد بشور

ولی کاش جوشا درک میکردن که به عروسی دعوت نشدن:/

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
واای دختر منم هفته پیش چهار تا جوش مجلسی بزرگ زدم رو پیشونم میخواستمم برم عروسییی هیچ کاریشونم نتونستم بکنم فقط شانس اوردم موهام چترین قایمشون کردم اون زیر😂

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

واای دختر منم هفته پیش چهار تا جوش مجلسی بزرگ زدم رو پیشونم میخواستمم برم عروسییی هیچ کاریشونم نتونس ...

نکنههه برم موهامو چتری بزنممم😂😂😂مشکل اینجاس به من چتری نمیاد ای خداا

گل قاشقی اگه دارید تو خونه لایه ی روییشو جدا کن قسمت ژله مانندشو بزار رو جوشت روشو بپوشون یک ساعت بعد بردار جوشت راحت تخلیه میشه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜