2777
2789
عنوان

میوت خواهرم! امکان میوت کردن

343 بازدید | 18 پست

کاش این سایت قابلیت میوت کردن داشت.

بعضی آدم ها و موضوعات رو میوت کنیم که دیگه ببینیم و نخونیم!

کنکور ، امتحان نهایی ، آدم های که همیشه درباره یه موضوع تکراری تایپیک میزنن ، آدم های که برای پر بازدید شدن هر چاخانی رو مینویسن ، .....

شما چه موضوعی یا چه تیپ افرادی رو میوت میکردید؟

خب هرکسی اینجا کمک میخواد و کسایی میتونن کمکش کنن

مثلا من خودم توی کنکور میتونم راهنمایی کنم بچه هارو

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارو میوت میکردم پوزش☹️

😂🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مادرشوهر جاری خواهرشوهر عروس خیانت 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حس ششم ،آرمی 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اینایی که تایپیک مدرسه و امتحان میذارن رو میوت میکردم قائدتا همچین تیپی نباید بیان نی نی سایت چون اینجا محیطیه که بحثای +۱۸ خیلی زده میشه و چه معنی میده یه دانش آموز اینجاها با این موضوعات سرگرم بشه 

خدایا شکرت 😍🙏 🤰

قابلیت بلاک کردن .. من معمولا وقتی اینجا با کسی بحث میکنم دعوا میکنم دیگه اسمش یادم نمیمونه... ولی چند روز پیش با یکی دعوا کردم نام کاربریش با رسم شکل تو ذهنمه ناخودآگاه هرتاپیکی میرم دوست ندارم باهاش هم صحبت بشم 🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مادرشوهر جاری خواهرشوهر عروس خیانت 

و حس ششمیا و ف. ال 

اونا که تاپیک میزنن از دیگران بد میگن بدم میاد

حس ششم ،آرمی 

مرسی 😂❤️