2777
2789
عنوان

ازدواج

107 بازدید | 5 پست

سلام به همگی، برای پسر عموم که بچه طلاقه و خانواده ش ازش حمایت نمیکنن میخواستم نظرتونو بپرسم،ایشون معلم هستن و ماهی ۹ میلیون حقوق میگیره و پیش مادر بزرگمون زندگی میکنه(نا مادریش و باباش اجازه نمیدن کنارشون زندگی کنه) بهش پیشنهاد ازدواج دادیم که تا مامان بزرگمون زنده هست ازدواج کنه، به این نتیجه رسیدیم که حقوقش برای اداره زندگی کمه و سرمایه لازم برای شغل دوم نداره، گفتیم با یه خانوم شاغل ازدواج کنه تا دوتایی بتونن زندگیشونو اداره کنن ولی فهمیدیم یه مدتیه با یه خانوم که تازه لیسانس گرفته رابطه عاطفی داشته،موضوع رو با باباش کنار گذاشته و باباش بهش گفته به هیچ وجه حاضر نیست بیاد خواستگاری،چون دختره شاغل نیست و گفته فردا با این حقوق کمت نمیتونی زندگی کنی و تا آخر عمرت باید تو فقر زندگی کنی و ممکنه زندگیش به چالش کشیده شه،فقط یه شرط داره،برای اینکه زندگیش تامین باشه بایه خانوم شاغل ازدواج کنه ،اونوقته که پا پیش میذاره، پسر عموم هم خیلی دو دل شده،میگه هموارام همگی همسراشون کارمندن ....

دوست دارم نظرات شما رو در مورد این مساله بپرسم،مرسی ازتون😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق و عاشقی خوبه ولی گشنگی که بکشن عاشقی یادشون میره 😅

باید خودش ولی بخاد که به دلش نمونه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

خب خیلی منطقی با طرفش صحبت کنه جوری که هم از عشق و علاقه خودش نسبت به خانوم مطمینش کنه هم شرایط مالی خودشو کاملا باز کنه شرایط الان جامعه طوریه که زندگی  یا باید دو موتوره باشه (خصوصا اگه توی شهرهای بزرگتری ساکن باشن افراد ) با توقعات خیلی پایین

اینکه اقا خونه و ماشین داره خیلی مهمه اینو توضیح ندادی گلم

فک کنم خودت همون پسره معلم هستی ... حالا بماند 😅

ولی نظرم اینه ب فکر شغل دوم باش شما و کلا اینکه رو حقوق خانوم آیندت بخوای حساب کنی جالب نیست .

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝