2777
2789
عنوان

مامانایی که دخترتون پری شده میشه بیاین خواهش میکنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 49 پست
دخترا تا سن 17 سالگی رشد قدی دارن,که اوجش تو دوران بلوغه,یعنی جهش رشد قدیشون معمولا بین 10 تا 13 سالگیه بعد از پریود هم معمولا دخترا 5تا 7سانت قد میکشن,کاملا علمیه ولی به این معنی نیست که رشدشون متوقف بشه,کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرواز منم مثل توام.ولی قدکوتاه زیادم عیب نداره.
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
آره چکاوک جون منکه ناراحت نیستم فقط عاشق شدنم وعشقم یکم خرابش کرد قد عشقم200هست ژنتیکی بلندن قدخانومای فامیلشونم بین170تا180هست گاهی ناراحت میشم
😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
بهش کلسیم و شیر زیاد بده ورزشم شنا میبرمش و بدمینتون ولی منم خیلی غصه خوردم بیخودی خودمو اذیت کردم نگران نباش مطمعن باش قد میکشه بعده پریود ولی این علائمی که شما گفتی پریودش نزدیکه چون دختره منم همین علائجو داشت
نه دیگه دخترت زیر170نمیشه بعد پریودی هم بلند میشه قد ژنتیکیه من پدرومادرم هردوکوتاهن میانگین قدشون همون قدمنه
استادزیستم میگفت هرچی داره میگذره انسان هاقدکوتاه تروجمجمشون کوچیکتروباهوشترمیشن.
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
آره چکاوک جون اگه برگردیم به آفرینش انسان حضرت آدم و اینا میگن یه کوه هایی هست رو اونا هابیل وقابیل دنبال هم کردن ببین چقدر بلند بودن پاشون ازاین کوه به اون یکی میرسیده نسبت به زندگی ها انسان هادارن کوتاه میشن الان ساختمون های چهارطبقه هست ارتفاع هرطبقه2/5متر خوب اگه یه نفر قدش مثل اونموقع ها3متر بود که نمیشد
چرا ربط داره اتفاقا بعد بلوغ صفحات رشد بسته میشن و رسد قد خیلی کم میشه استارترمحق داره نگران باشه من جاتون بودم با یه دکار دیگم مشورت میکردم و هرکاری که میشد انجام میدادم تا جلوشو بگیرم
♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏