2777
2789

سلام 

درجه حرارت فر برای پیتزا چند درجه باشه و چه مدت زمانی لازمه ؟! 

فرم برقیه 

مرسی که جواب میدین 😍

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

من دمای ۲۵۰ یه ربع زیرش روشنه. بعد روشو روشن می کنم تا وقتی پنیرا قهوه ای بشن

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر اگه نیمه اماده اس بیست دقیقه کافیه  من 180 میذارم

نه خودم درست کردم آماده نیست خمیرش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

من دمای ۲۵۰ یه ربع زیرش روشنه. بعد روشو روشن می کنم تا وقتی پنیرا قهوه ای بشن

زیاد نیست دماش ؟ خشک نمیشه؟

چانه بربری باه ۴۰ یا ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰

بالا رو روشن می‌کنین یا پایین ؟! یا هر دو ؟

نه خودم درست کردم آماده نیست خمیرش 

پس بیشتر بذار تایمشو 

اگه فکر میکنی بالاش ممکنه بسوزه ده دقیقه اخر روشنش کن 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
پس بیشتر بذار تایمشو  اگه فکر میکنی بالاش ممکنه بسوزه ده دقیقه اخر روشنش کن

مرسی قشنگمممم❤️

زیاد نیست دماش ؟ خشک نمیشه؟

ببین زیرش که من چون اول به نون سس میزنم، کمی خیسه و یه ربع لازمه تا این خیسی بره. روشم که سلیقه ایه. ما کاملا برشته دوست داریم. نه سفتم نیست ترد و خوشمزه ست به خصوص وقتی به جای نون پیتزا با نون تست درست می کنم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
ببین زیرش که من چون اول به نون سس میزنم، کمی خیسه و یه ربع لازمه تا این خیسی بره. روشم که سلیقه ایه. ...

مرررسی قشنگمممم❤️❤️