سلام رشته سختیه به ریاضیم مربوط نیس باید حال و حوصله حساب کتاب داشته باشی نمیدونم ارزش داره طلا بفروشی یا نه
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر اهل درس خوندن نیستی، به جای هزینه کردن برای دانشگاه، برو یه حرفه یاد بگیر، اینطوری هم زودتر وارد بازار کار میشی، هم راحتتر. یه سری مهارتها مثل شاخههای مختلف آرایشگری و خیاطی، همه جا مشتری خودشو پیدا میکنه. دنبال یه مهارتی باش که توی همون روستا بتونی ازش کسب درآمد کنی.
اگ تنبلیت و جمع کنی اره اگ نه ولش کن طلا باز ارزشش از ی تیک کاغذ ک میره ته کمد بیشتره
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
والا من ۳ امتحان استخدامی دادم امسال با روحیه داغون مادرمون از دست دادم کل مسئولیت خونه گردن منه تک دخترم بخدا با گوشی و هزار بدبختی درس خوندم برای آموزش و پرورش و روحیه داغون تلاش خودم کردم برای آموزش وپرورش قبول نشدم کلی گریه کردم بانک امتحان دادم ولی نخوندم اونم قبول نشدم امروزم جواب آزمون سومی اومد نخونده بودم قبول نشدم من بدبخت هییی شانس ندارم دلم شکست خدا نکنه خونه ای بی مادر بشه آدم نابود میشه پیر شدم . بخدا به شانس ربط داره اگه میتونی بخون قبول شی
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡