2777
2789
عنوان

همه کارارو مردا کردن

193 بازدید | 15 پست

اکثر تجاوزا که آمار بالایی هم هست

اکثر دزدیا

چاقوکشیو دعواها و قتل ها

اکثر جنگ های دنیا رو مردا شروع کردن

دست بزن ها 

و....

اونوقت همیشه اون زنا بودن که ارزششون پایین تر بوده از چشم همه!

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم چى بگم واقعا نظرى ندارم

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
قدرت زن دست کم نگیر ...مریم رجوی ملکه الیزابت و... هم زن بودن وشیطان 

نمیگم زنا ارزش پایینی دارن 

میگم همیشه مرد سالاری بوده

اینهمه تامیک خیانت میزنن کی به هم جنس خودش خیانت میکنه؟؟ زن یا مرد؟

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
اینهمه تامیک خیانت میزنن کی به هم جنس خودش خیانت میکنه؟؟ زن یا مرد؟

اونی که باید به اون زن وفادار میموند شوهر بوده نه زن غریبه که اصلا شاید اون زن رو یک بارم ندیده اصلا خیلی از مردا نمیگن من متاهلم مثلا خواستی گناه مردارو پاک کنیظ؟

کمم ندیدیم خیانت زن به شوهرش چرا زن رو مقصر میدونید اینجا نه مردی که با اون زن به شوهره خیانت کرده

نمیگید مردا به همجنس هودشون رحم نمیکنن

اونی که باید به اون زن وفادار میموند شوهر بوده نه زن غریبه که اصلا شاید اون زن رو یک بارم ندیده اصلا ...

زن دزد و زن قاتلم زیاد دیدیم 

این چیزا ذاتیه ذات باید خوب باشه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
زن از نظر خیلیا بی ارزش تر از مرده یعنی میگی ندیدی تاحالا

اره شاید ولی خوب اونا اصلا فرهنگ ندارن اصولا اگه بخوایم نگاه کنیم زن بی ارزش نیست من دیدم بعضی ها اصلا فرزند دختر دوست ندارن

!؛...I Don't have a text to express my mood