2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

140 بازدید | 3 پست

یکی از دوستام گفته مهد کودک که کار میکته نیرو کمک مربی مبخواد منم امروز رفتم مصاحبه گفت باید بیای ۲۰ روز کاراموزی اگه خولستیمت میگیم چون من هیچ تحربه و مدرکی برای مهد ندارم اصلا دپست ندارم تا فطعی نشده کسی به خصوص فامیل شوهر بدونن چون اونا خیلی اصرار داشتن برم سرکار و منم از لجشون میگفتم خونه داری راحتترم الان خودم دلم میخواد ذستم تو حیبم باشه دنبال کارم شوهرمم خیلی دهن لقه چند روز هم با مامانش مسافرت میریم میترسم بگه چیکار کنم نگه

اگه دهن لقه هر کار کنی میگه پس برات مهم نباشه بفهمن یا نفهمن تا مث من حرص نخوری 

من خیلی اصرار کردم کسی نفهمه باردار نمیشم هر بار برای عمل آی وی اف میرفتم هزارتا فیلم بازی می‌کردم که کسی نفهمه زیر عملم الکی میگفتم سفرم و.... به خودم اومدم دیدم تمام خاندان و دوستای شوهر از ریز به ریز مراحل درمانم خبر دارن😒

اگه دهن لقه هر کار کنی میگه پس برات مهم نباشه بفهمن یا نفهمن تا مث من حرص نخوری  من خیلی اصرار ...

وای خیلی بده ادم هیچی ابنطوری نمیتونه بهشون بگه من اتفدر پشیمون شدم گفتم برای مصاحبه رفتم هر چی تو خانواده من اتفاق میفته مربوط به خانواده منم هست میره میگه خیلی لجم میگیره اخه به اونا چه ربطی داره بدونن مادر و خواهرش انفدر موذین هیچی نمیگن بعذ این اصلا هیچی از راز خانواده اش نمبدونه فقط خزص میخوام از دستش بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.