2777
2789

میشه یکم راهنماییم کنید

خیلی دوست دارم با گیره و مرتب(باحجاب) ببندم

اگه شل ببندم نامرتب میشه سفت میبندم اذیت میشم

گلوم درد میگیره و خیلی گرمم میشه

تنها چیزی که امتحان نکردم روسری حریره

یعنی مشکل اینه؟؟؟ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌من روسری کرپ یا حریر یا کرپ حریر فقط استفاده میکنم ولاغیر 

بعد تلق حجاب میزنم و گیره

اتفاقا وقتی شله انقد اذیت میشی همش باید درست کنی خسته میشی ولی وقته سفتو‌مرتبه راحت تری

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

من فقط با نخی راحتم. بقیه لیز میخورن

اگه زیر گلو اذیتت می‌کنه مدل لبنانی رو امتحان کن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من روسری قواره دار رو مثل شال ميندازم یه طرفشون رو شونم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

منم گیره نزنم همه موهام و گردنم میزنه بیرون 

فقط وقتی نخی می پوشم این اتفاق نمی افته 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
روسری نخی سر کن. گیره هم سفت سفت نبند. یه جوری ببند که به‌گلوت فشار نیاد بعد میتونی مدل دار ببندی ح ...

چجوری بعضیا اینقدر سفت میبندن اذیت نمیشن؟ 

شاید کشیه روسریشون درسته؟ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چجوری بعضیا اینقدر سفت میبندن اذیت نمیشن؟  شاید کشیه روسریشون درسته؟

من ندیدم راستش حریر و اینا سرن هرچقدرم سفت‌ ببندی موهات میاد بیرون

نخی سر کن مدل دار ببند مثلا یه ورشو بپیچون دور گردنت مثل شال بعد هر دو طرفو باهم یه گره کوچیک بزن

دیگه نمیاد بیرون موهات. اذیتم نمیشی

اینکه تو تابستون به این گرمی همچین تصمیمی رو گرفتی خیلی با ارزشه❤️

چجوری عزیزم ،الان من یه قواره ۱۴۰ گرفتم با قواره اش مشکل دارم 

شآل چجوری سرت میکنی یه طرف میندازی رو شونت یه طرفش جلوت 

روسری هم همونطور

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
من ندیدم راستش حریر و اینا سرن هرچقدرم سفت‌ ببندی موهات میاد بیرون نخی سر کن مدل دار ببند مثلا یه و ...

ممنونم ازش شادی جان