2777
2789
عنوان

تو شهرمون کاردانی دندان پزشکی و اتاق عمل بدون کنکورگذاشته😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری از همه بهتره بازار کار داره..... پول داشته باشی مهاحرتم می تونید بکنید  

تاپیک استارتر حقیقت داشت ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تهران خیلی خوبه بازارش...... بیمارستان زیاد داره بعضی پرستارها 2جا شیفتن.... ما تامینیم....... 

خب عزیزم تهران خرجش هم چندبرابره با حقوق ده تومن از کجا بیارم 8تومن کرایه خونه و... بدم؟ 

دندون‌پزشکی اصلا کاردانی یا حتی کارشناسی نداره. شاید دندانسازی بوده

دندانسازی رتبه خوب میخاد چون فقط چند تا دانشگاه محدود میگیرن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

خب عزیزم تهران خرجش هم چندبرابره با حقوق ده تومن از کجا بیارم 8تومن کرایه خونه و... بدم؟ 

ده تومن بیشتره..... ماله ما بالا 16هستش....تازه بهره وری و 50 درصد افزایش حقوقم امسال شاملشون شد 

ده تومن بیشتره..... ماله ما بالا 16هستش....تازه بهره وری و 50 درصد افزایش حقوقم امسال شاملشون شد&nbs ...

بدون سابقه کاری 16؟پس چرا یه همکار یک سال تهران بود بعد برگشت گفت کارهرکسی نیست تهران گرونیه البته بدونه سابقه بود الان اینجا طرحه