2777
2789
خب بهشون بگو خود تحلیل گرام میگن تو کف کف خریدن وتو سقف سقف فروختن وهیچ کس نمیدونه مگر ک شانس همرات ...

گرفتار شدم با این پول تو بانکه سودی آنچنان نمیده همه براش نقشه ریختن این میگه بده ب من اون میگه بده ب من هرکی فکر منافع خودشه حالا بخرم بیاد پایین دیوانه ام میکنن دیدی ضرر کردی ندادی ب من پدرم رو پر میکنن میندازن ب جونم تو هر مهمونی هم حرفشون میشه ضرر من مگه ول میکنن

برای سلامتی پدرم دعا کنید
گرفتار شدم با این پول تو بانکه سودی آنچنان نمیده همه براش نقشه ریختن این میگه بده ب من اون میگه بده ...

درکت میکنم ببخشید ولی اینجور ادما خیلی پروعن اگ گرفتیم بگو دوسدارم ازش استفاده کنم برام بالا پایینش مهم نیست هم زینت هم سرمایست،بعدم هیچکس تو ایران نمیدونه چی میشه اما وقتی قبلا یه سقفی رو زده باز برمیگرد ب اون قیمت حالا دیروزودشو هیچکس نمیدونه چ برسه ب ما ادمای عادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند گرم بود،نگران نباش اگ برا استفاده خریدی تو بلندمدت سود یسریاهم ک میگن ازنیمه دوم سال دوبار میر ...

۶ گرم و چند سوت

نه نگران نیستم از خدامه بیاد پایینتر

چند تومن اینور اونور ارزش نداره 

۶ گرم و چند سوت نه نگران نیستم از خدامه بیاد پایینتر چند تومن اینور اونور ارزش نداره 

افرررررین ب نوع نگرشت،اره دقیقا بیاد پایینتر بیشتر میتونی بخری وچندگرم بیشترب طلاهات اضافه میشه ا...الله سود خیییلی خوبی میکنید

اطلاعاتتون از کجا هست؟ 

عزیزم شهریور سالگرد مهسا بشه همه چی چند برابر میشه ،پارسال دلار 27 تومن بود الان ببین چند شده ،الان موقتی ماشین طلا اومده پایین بزودی میره بالا

گرفتار شدم با این پول تو بانکه سودی آنچنان نمیده همه براش نقشه ریختن این میگه بده ب من اون میگه بده ...

خووت برو پنهونی طلا بخر وقتی اخلاق خونوادت میدونی نباید بگی ،یوقتایی لازمه نگی 

درکت میکنم ببخشید ولی اینجور ادما خیلی پروعن اگ گرفتیم بگو دوسدارم ازش استفاده کنم برام بالا پایینش ...

میگیرم گرون شد ميندازم ب خودم اونموقع زبونشون بسته میمونه

اگر برای استفاده طولانی مدت باشه گرمی سه هم بخری ضرر نمیکنی اگه میخوای سریع بفروشی نخر که ضرره 

پول جهیزیمه  ۳۵ سالمه فعلا ک قسمتم نشده ازدواج کنم از این به بعدشم خبر ندارم ببینم ازدواج قسمتم میشه یا نه