2777
2789

دکمه ویندوز و پرینت اسکرین

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد برنامه ای مثل پینت یا ورد رو باز کنمو چطوری کپیش کنم توش؟ بعد بعنوان عکس ذخیرش کنم؟ 

متوجه نشدم چیکار میخوای کنی عزیزم

اسکرین که بگیری خودش به عنوان عکس سیو میشه توی this pc  پوشه اسکرین شات

بعد میتونی بازش کنی ادیت کنی یا با پینت ادیت کنی و یا عکس رو توی ورد کپی پیست یا درگ اند دراپ کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
با لپ تاپ لنوو چطور میشه به وای فای وصل شد؟؟؟ میدونی شما‌؟

پایین صفحه سمت راست یه بیل بیلک به شکل کره زمین هست اونو بزن وای فای های اطراف رو پیدا میکنه اونی که میخوای میزنی رمز رو وارد میکنی وصل میشه