2777
2789
عنوان

دعا نویس

189 بازدید | 23 پست

بچه ها تورو خدا خواهش میکنم خیلی خیلی واجب دارم میشه یه دعا نویس خوب معرفی کنید 

خیلی کارم گیره لطفا لطفا بهم معرفی کنید اگه میدونید کسی هست که کارش خوبه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیشم تاپیک زدم نینی یار ها ترکوندنش نکنید لطفا خیلی نیاز دارم 😭😭😭

واقا به این چیزا اعتقاد داری 

ارع چون از بس برام گرفتن و بدرد خورده و موثر بوده منم کردن مث خودشون 

حالا من برا بار اوله میخام دعا بگیرم 

چرا دعا نویس؟ چرا خودت دعا نمیکنی، مشکلت چیه؟ 

با دعا کردن من حل نمیشه خواهر 

شوهرکودن من یعنی بدبخت تقصیری هم نداره از بس مادرش براش دعا گرفته دیگه هیچیو نمیبینه 

سه تا زمین داشتیم دوتا ماشین همه رو زده به اسم خواهر و مادرش منو اصلا نمیبینه هرچی میگم قبول نمیکنه اصن انگار من نیستم ارزشی ندارم براش 

به کسی که اعتماد داشتم  حس شیشمم هست  گفت یه مادر دختر طلسمت کردن من دیگه چیکار کنم بتظرت اینا با دعای من حل میشه نابودم کردن زندگیمو سیاه کردن  حالا اگه شوهر ابجیش بگه دوتا زمین بزن به اسم من یا بفروشنشون چی ایقد احمقه شوهر کودن من 

تک نیت رایگان چکاوک تو اینترنت و با تلگرام سرچ کن

واقعا کارش خوبه 

چجوریع هزینش چقده 

40روز سوره بقره بخون انشالله باطل میشه 

شما دعا نویس چیزی هستین 

از کجا میدونی 

هزینه اش بالاست اول تک نیت رایگان رو بگیر شاید نداشته باشی

نن  کار به هزینش ندارم فقط جواب بگیرم هزینش هرچی باشه میدم