دوستان ،باتوجه به این که بعضی از کاربر ها سالها هست که تو این سایت هستن و میدونن اینجا چجوری هست دقیقا ،گفتن همیشه این حرف هارو زدن که سایت رو دست میکنن ولی نکردن
اگر ما الان کوتاه بیایم ،هیچی درست نمیشه ،ما باید ادامه بدیم تا درست بشه
اگر هر کدوممون 5 تا پیام بزاریم ،تاپیک پر بازدید میشه ،توی این لینک پیامتون و اعتراض هاتون رو بفرستین
🔴🔴🔴🔴لطفاً با تاپیک خانم مونا تهرانی گول نخورید ما سه ماهه منتظریم بارگذاری عکس درست بشه، نشده!🔴🔴🔴🔴
من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانهای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه میکنند 🪷...یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانهای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه میکنند 🪷...یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....