2777
2789
عنوان

به حرف خواستگارم عمل کنم؟

268 بازدید | 19 پست

یه خواستگاری دارم ۴بار باهم حرف زدیم تا الان باهم تفاهم داشتیم وادم خوبیه مذهبی هستن من وخانوادم هم مذهبی هستیم من محجبه ام اما چادری نیستم ازمن خواسته چادری بشم من مخالف چادر سر کردن نیستم حالا قراره مابریم خونشون بنظرتون چادر سرکنم متوقع نمیشه یا پیش خودش نمیگه که مشتاق ازدواج بامنه که بحرفم گوش داده؟

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و در تایپیک های متفرقه بزارید ... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

فردا ۲۱ تیر

از ساعت ۰۰:۰۰ امشب شروع کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⭕به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕

اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت

هیچ کامنتی 

هیچ تاپیکی نمیزنیم و نمیایم سایت تا رسیدگی کنند

حذف_تاپیک_حق_ماست#  

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

هر پوششی که خودت دوست داری داشته باش

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

به نظرم نپوش وقتی قطعی جوابت مثبت بود قبول کردی چادر سر کنی اون موقع سر کن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
⭕به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕ اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت هیچ کا ...

من مخالف حذف تاپیک توسط خود کاربرا هستم اینطوری بیشتر گولمون میزنن هر بار اراجیفشون و میگن پاک میکنن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

خودت باش. اگر تصمیم گرفتی چادر بشی، به خاطر اون چادر بشو. نه به خاطر خواستگارت.. اینم بگم به خاطر اتفاقات اخیر، فشار خاصی روی چادری ها هست. من چندتا چادری دیدم، برداشتن و مانتو و روسری بلند حجاب دارن. باید خیلی انگیزه ات قوی باشه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
من مخالف حذف تاپیک توسط خود کاربرا هستم اینطوری بیشتر گولمون میزنن هر بار اراجیفشون و میگن پاک میکنن

میتونی بخونی حس کردی دروغ میگه رد شی و بری نه اینکه سرت بکشی تو تاپیک هاش قبلش

علاوه برا این میخوایم یه سری چیزا رو تو سایت درست کنن 

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.