2777
2789

حذف تاپیک حق ماست⭕

دوستان عزیزم ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم.... 

چون با اینکار فقط داریم بازدیدهاشون رو بالا میبریم و به نفعشونه.... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا اصلا تاپیکی نزنیم چه اعتراضی و چه درمورد مسائل دیگه....

لطفا همکاری کنید باهامون....

اگر موافق هستید اینجا بگید موافقم و این متنو کپی کنید و بصورت تاپیک بزارید دقیقا با همین عنوان.... 

امیدوارم این روش جواب میده...

فقط لطفا همکاری کنید...

این تاپیکمو کپی کنیدو بصورت تاپیک بزارید....

اینجاهم بگید موافقمو از فردا هیچ تاپیکی نزارید برای یمدت....

فردا ۲۱ تیر

از ساعت ۰۰:۰۰ امشب شروع کنین

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا موعدت باید صبرکنی هنوز که زوده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
موعدم تقریباً ۲۵ ماهه😖

میگم دیگه زوده،هنوز این قرص پریودو بهم میزنه شاید زودتر یا دیرتر بشی،ب هورمون های بدنت شوک وارد میشه،نخور،ظرفتیش تو سال نهایت دو تا سه باره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
نه یعنی روز ۲۵هرماه پری میشم

خب ۲۵ ام هنوز نشده  امروز بیستمه  اگه پنج روز دیگه نشدی  نگران نباش واسه من  اورژانسی پریودیم با تاخیری بود 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوست عزیز 

تاپیک آخر تا ص ۱۲ خوندم قفل بود اومدم اینجا ( من با حروف ابجد بلدم طالع رو حساب کنم ( حروف ابجد همون ۲۸ حرف عربی هست و توش گچپژ نداره پس گچپژ حذفه حساب نیست ) 

* ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه طلاق میگیرند یا نه ؟ اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان 

من در کاربر @آلتادین = البته تعلیق یک طرفه شده ، تاپبک اولم : چله های باطل سحر و چله های بخت گشا در ص ۵ به بعد برای یه کاربری مفصل توضیح دادم و شات و سرچ شده هایی رو گذاشتم از حروف ابجد ( خواستی ببین و خودت حساب کن اگه برای بار اول سخت بود در خصوصی بگو من حساب کنم ) 

اگر در طالع و قسمت هم بودین راهکترهایی رو میگم جهت ایجاد محبت بین زن و شوهر 

اگر نبودین روش انتقام میگم تا دست از سر شما ( و پسرت ) برداشته بشه 

سلام دوست عزیز تاپیک آخر تا ص ۱۲ خوندم قفل بود اومدم اینجا ( من با حروف ابجد بلدم طالع رو حساب کنم ( ...

در کاربر آلتادین تاپبک اولم ص ۵ به بعد ( اون عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم و مفصل تر {{ سایت های اهورا مشکان ازدواج }} رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم ،،، بعد برای دوستام و فک و فامیلام و سلبریتی ها رو حساب کردم دیدم دقیقا درسته . ( مخصوصا اونایی که متارکه کردن ، درست در اومد : به متارکه میرسد )