2777
2789
عنوان

از حذف تاپیک واجب تر هم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
من اولویتمو گفتم 

عزیزم الویت شما بنظر من هم مقدمه 

وقتی نمیتونیم امضامونو تغییر بدیم چرا حذف تاپیک باید معم باشه ولی بقیه دوستان نظرشون این نیست توهین میکنن به کسی که باهاشون هم نظر نیست

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

عزیزم الویت شما بنظر من هم مقدمه  وقتی نمیتونیم امضامونو تغییر بدیم چرا حذف تاپیک باید معم باش ...

برای من اهمیت نداره بازم اولویتمو میگم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید تاپیک اونور قفل بود دیدم ریپ زدی گفتم اینجا جوابت رو بدم

تو رشته های مهندسی تمام سعیت رو بکن که تهران دولتی بخونی

دانشگاه شهر خودت اگه بری نصف فرصتای شغلی رو برای خودت میسوزونی

ممکنه خیلیا بگن نه و اینجور نیس

ولی الان متاسفانه یا خوشبختانه اینجوری هس

تو رشته ریاضی نصف مسیر موفقیتت از دانشگاهای خوب تهران میگذره

چون واسه کار پیدا کردن شما باید رزومه بفرستی

تو شرکتای خوب یه عالم رزومه میاد دوره ای

قطعا بین اونی که امیرکبیر خونده و اونی که شهرستان خونده انتخابشون اون امیرکبیریه اس

اسی ببخشید تاپیک اونور قفل بود دیدم ریپ زدی گفتم اینجا جوابت رو بدم تو رشته های مهندسی تمام سعیت رو ...

خواهش میکنم  و ممنونم از وقتی که گذاشتید اما گفتم که مادر من مخالف تهران درس خوندنه شدید میگه به تو اعتماد دارم به جامعه نه و یه سری حرفای بدتر ولی باید این چند سال رو مغزش کار کنم 

خواهش میکنم  و ممنونم از وقتی که گذاشتید اما گفتم که مادر من مخالف تهران درس خوندنه شدید میگه ب ...

خواهش می کنم

حتما روش کار کن

چون واسه کار یا اپلای خیلی حیاتیه اسم دانشگاه و اعتبار اساتید

بعدم دانشگاهای صنعتی تهران هیچ مشکلی از نظر جو ندارن

من هم خواجه نصیر خوندم هم امیرکبیر

اولا بچه ها خوابگاه دارن و کلا کله شون تو درسه 

دوما حراست های حساسی دارن و قانونمندن

حالا تا زمان کنکورت قطعا نظر خونوادت هم برمیگرده

خواهش می کنم حتما روش کار کن چون واسه کار یا اپلای خیلی حیاتیه اسم دانشگاه و اعتبار اساتید بعدم د ...

انشالله بابام که کار نداره میمونه مامانم بازم ممنونم