2777
2789
عنوان

از حذف تاپیک واجب تر هم داریم

186 بازدید | 20 پست

حذف عکس یعنی چی که بعد سه دقیقه نمیشه حذف کرد 

یعنی چی که نمیشه پست رو بعد سه دقیقا ویرایش یا پاک کرد 

چند ماهه یه عکس می خوایم بزاریم دست به دامن لینک میشیم 

پروفایل نمیشه گذاشت پروفایل رو نمیشه دید به اطلاعات کاربریمون درست دسترسی نداریم 

عزیزان درست اعتراض کنید

#درست_اعتراض_کنید 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست ها نباید پاک بشه چون اون موقعه هرکی هرچی دلش بخواد میگه و بعد میگه من نبودم مزاحمت ایجاد میکننو میگن من نبودم اگه مشکل عکسو درست کننو حذف تاپیک بقیش اوکیه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

ی متن قشنگ بنویس همه اینار وهم توش ذکرکن تاگیک بزن کپی کنیم ماهم بذاریم

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

بزار ما اگر ما حذف تاپیک را درست کردیم اون موقع  تا حذف پیام  تاپیک متفرقه نزارین

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

الان میام بهت بگن چی بهت میرسه از حذف تاپیک حمایت نمیکنی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦