2777
2789

عزیزمم‌برو دکتر تا بچتو ببینه 

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن 

تاپیک های متفرقه رو جواب ندید و تاپیک های متفرقه نزارین ممنونم ازتون لطفا متحد باشیم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشه ی متخصص ببر محاله ممکنه خوب نشه

پیش دو تا فوق تخصص بردم دارو هم میخوره اما خوب نشده . دارم هلاک میشم .نمیتونه شیر بخوره

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
سلام عزیزم بچه شما خوب شد دخترمنم رفلاکس پنهان داره تو بیداری اصلا شیر نمیخوره تو خوابم خیلی کم میخو ...

بهتره الحمدلله

اگه دوست ندارید بگید عیب نداره ببخشید 

من بردم پیش دکتر علی باصر تو تهران . ببخشید انقدر درگیری دارم متوجه نشدم . ولی تهش مرور زمانه که همه چیو اوکی میکنه

من بردم پیش دکتر علی باصر تو تهران . ببخشید انقدر درگیری دارم متوجه نشدم . ولی تهش مرور زمانه که همه ...

هعی خواهر درکت میکنم خودمم همینم خداروشکر سر بچه م .اینقدر فکرم درگیره هیچی تو مغزم نمیمونه مرسی عزیزم انشاءالله ک ب آرامش برسی خوش باشی

هعی خواهر درکت میکنم خودمم همینم خداروشکر سر بچه م .اینقدر فکرم درگیره هیچی تو مغزم نمیمونه مرسی عزی ...

قربونت برم عزیرم . بچه های من افتادن رو سرفه دو هفته ای میشه یعنی داغونما