قبلا این قابلیت داشت منتها چون یک عده همیشه مشکل درست میکنن همه جا و راحت مدرک شون پاک میکردن این اپشن برداشتن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما باز یکی گذاشتی روش😂😂 اره طرف بیاد ملتو اسکول کنه اسمشو مروفشو عوض کنه
کد شناسایی بزارن مثل خیلی از جاهای دیگه 😐
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
من نظر خودم رو میگم و مخالفم. اکثر کاربرایی که دروغ میگن از طریق تاپیکا شون لو میرن اینجوری بشه هرکی یه دروغی میگه بعدم حذفش میکنه اسمشم تغییر میده میاد باز ملت رو سرکار میذاره
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند