2777
2789
عنوان

بنظرتون خرج کنم یا به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 30 پست
من باشم بدعادتش نمیکنم بهش یاد نده ک میتونه از لوازم ضروری و شخصیت بزنه ...

آحه میدونی شرایطمون جوریه که به نفعمون زودتری ازدواج کنیم کم هم دیگه می‌بینیم ماهی دو یا ۳ اونم مامانم مثه نگهبان کنارمون خانواده پر جمعیت اصلا راحت نیستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم روهم بذاری ده سال از عقدت میگذره وخونه ماشین ندارید وپولتون همینطور خرج شده مدیریت کن لااقل ماشین بگیرید جهیزیه هم تیکه تیکه وقسطی اصل کاریارو بخر

واسه خودتم ماهیانه درنظر بکیر بیشتر از اون خرج نکن

چشم روهم بذاری ده سال از عقدت میگذره وخونه ماشین ندارید وپولتون همینطور خرج شده مدیریت کن لااقل ماشی ...

اره قسطی برمیدارم چند تاش برداشتم اقساطی بنظرت با حقوق ۱۴ ماهی چقدر خوبه 

اره قسطی برمیدارم چند تاش برداشتم اقساطی بنظرت با حقوق ۱۴ ماهی چقدر خوبه 

چون عقدی خرج خوراک نداری بنطرم ۳تومان قسط وسیله بده ۷تومان پس انداز کن یاوام بگیرید قسطشو بدید ماشینی چیزی بخرید با۷تومان قسط میتونید وام ۲۰۰تومانی بردارید

۴تومانم بذار ماهیانه خودت وشوهرت و خرج بیرون رفتن

چون عقدی خرج خوراک نداری بنطرم ۳تومان قسط وسیله بده ۷تومان پس انداز کن یاوام بگیرید قسطشو بدید ماشین ...

شما وامی سراع ندارید خیلی گشتم دنبال وام گیرم نیومد 

ایکجا رسم جهاز نیست و همه چی با پسره 

کجا هستید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من اصلا این بدعادت شدن رو نمیفهمم.مگه قرار نیست زن و شوهر همراه هم باشن؟

من ۷سال از عقدم‌میگذره.تو این‌مدت وقتایی بوده که دستمون باز بوده غصه چیزی نداشتیم شوهرم‌هرچی داشته ریخته به پام.وقتایی هم‌بوده که لازم بوده قناعت کنیم و من از ابتدایی ترین چیزهامم زدم.هیچوقت فکر نکردم بدعادت میشه هیچوقتم به روش نزدم اما اونم همیشه هوامو داشته و هروقت تونسته جبران کرده

با طرفتون اینجوری🤚باشید تا اونم اینجوری🤚باشه😁

سلام .....

اگر هیچ منبع درامدی ندارید و میخواید به درامد میلیونی برسید با ما درتماس باشید ...با اهدا تخمک و اهدا جنین و اهدا رحم کاملا قانونی هست ......از سن ۱۸ تا سن ۳۵ ....مطلقه یا متاهل فرقی نمیکنه از مبلغ ۱۰ میلیون تا مبلغ ۲۵۰ ماهی ۵ تومان بابت رحم و مبلغ ۱۰ تومان بابت تخمک .....تخمک تا سن ۳۱ و رحم تا سن ۳۵

بهترین کاری هست که به مبلغ میلیونی برسید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍