مادرشوهر من که از اول تکلیف رو روشن کرده که بچه نگه نمی داره می گه حوصله ندارم.البته من هم از اونایی نبودم که بچم رو از این خونه به اون خونه بفرستم حتی مادرم.به خاطر بزرگ کردن بچم قید کار کردن رو هم زدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۴ ۵ ساعت میذارم میرم ب کارام میرسم یا با شوهرم میرم ددر. چون میدونم ازمن بیشتر مراقبشه خیلی دوسش داره. خونشم میرم بچرو میدم دستش خودم میرم میخوابم فقط خعلی خوش میگذره
مادرشوهرم که بیشتر وقتا فرصت نمیکنه نگه داره، خواهرشوهر مجردم نگه میداره. شده یه صبح تا غروب پیشش بوده.
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
اصلادنمیزارم ونزاشتم چون از هم خوشمون نمیاد پس کمکم ازش نمیخوام
والله ماک کلاقهربودیم یعدشش ماه قطع رابطه تازه چن بارپسرموبرده همسرم ببینه چون مادرشوهرم هرچی توهین بوده کرده زده توگوشم حالاباز میخاد بامن کم کم حرف بزنه البته معدرت خواهیم نکرده ها ولی خب مامانم ایناخونه نیستن همسرم میگه بچه روبدیم بیاکمکم کن
اولا که من اصننمیدم مادرشوهرم.حتی اگه التماسمو بکنه😜
فقط پیش مامانم مطئنم و خیالم راحته.حتی پیش خواهرمم نمیذارم.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤