2777
2789
عنوان

آقا ما الان ۳ سال نامزدیم .......

338 بازدید | 22 پست

پدر و مادر شوهرم می‌خوان برن کربلا . من نمیگم نرن باید برن زحمت کشیدن آقا حداقل عروسی مارو بگیرن . الان مادر شوهرم فرش خرید واس خونه پشتی خرید داره خونش پرده مجدد وصل می‌کنه . بعضی موقع حرصم میگیره از کاراشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای خدا باشم همچین زیارت رفتنی رو قبول نمیکنم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

مگ ب شما گفتن پول ندارن؟هفته دیگ محرمه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

وقتی شوهرت نداره چرا باش نامزد شدی

چرا فکر میکنی با پدر شوهر مادر شوهر ازدواج کردی 

واس همینه میگن با کسی ک میخوای ازدواج کنی ببین خونه داره ماشین داره حقوقش چقدره

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

با همسرت صحبت کن خیلی ملایم و آروم  کی میخواین عروسی بگیرید اما اصلا حرف اینکه مامانت داره می‌ره کربلا عروسی نمیگیرن رو نزن چون حساس میشه نامزدت و بدتر همه چی به ضررت تموم میشه , تجربه اینجوری ثابت کرده..