2777
2789

یه کلیپ پربازدید شده که دوربین مخفی تو تبریز و استرالیا مقایسه شدن با هم .. یکی کاغذ دستش گرفته که افسردست و نیاز به حرف زدن داره تو استرالیا هیچکس اهمیت نمیده اما تو تبریز افراد زیادی وایمیسن کمک کنن .. حالا سئوالم این کلیپ با غرض پرشده یا مردم کشورایی مثل المان و استرالیا و اینجور کشورا واقعا بی تفاوتن و اهل کمک به هم نیستن ؟  کشوری که شما تجربه زندگی دارین چجوره از این نظر؟ چون ته کلیپ نوشته بهترین مردمو ایران داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا انسان خوب و بد پیدا میشه 

ولی کشورای غربی مثل ما انقدر صفا و صمیمیت ندارند 

من خودم تجربشو نداشتم اما نزدیکترین افراد خانواده ام دیدن و میگن ...

مثلا ما اینجا دورهمی های خانوادگی داریم جشن و مراسمات داریم 

اونجا اینچیزا خیلی کمه و مثلا سالی یکی دوبار ممکنه کل اعضای خانواده دور هم جمع بشن 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

آخه این کلیپ میخواست بگه بقیه جاها به رنج همدیگه کاملا بیخیالن و مردم ایران بهترین مردمند 

ن اینکه نسبت به رنج هم بیخیال بشن اونجوری هم نیست که هیچی ادم خوب پیدا نشه 

بیشتر اون صفا و صمیمیته نیست 

حس غربت و غریبی زیاده

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نمونه اش همون دختری ک احسان علیخانی تو ماه عسل اورده بود

از ان.گلیس درخواست کمک کرده بود

خیلی محدود کمکش کرده بودن

اما تو ایران کمپین راه انداختن،مردم و دولت کمکش کردن

حتی شخص دکتر ظریف

چندتا دوستامم ک مهاحرت کردن میگن اونا خیلی بی تفاوتن اصلا مثل ماها نیستن

😘Thanks GOD 
ینی میخوای ربطشو ب تبریز پیدا کنی؟ اینا حاشیه فضای مجازیه دوستم ...همجا خوب و بد پیدا میشه

نه تبریز بعنوان نمونه ای از مردم ایران آورده بود .. منم مخالفم با کلیپش چون یه جورای میخواست بگه اونجا تهی از حس همدردی اند

نه تبریز بعنوان نمونه ای از مردم ایران آورده بود .. منم مخالفم با کلیپش چون یه جورای میخواست بگه اون ...

فنلاند به خاطره شرایط اب و هواش و مردم بسیار سردی که داره شنیدم از بستگانم .

حتی سلام کنی و جواب سلام ندن برات عادیه ....

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

آخه این کلیپ میخواست بگه بقیه جاها به رنج همدیگه کاملا بیخیالن و مردم ایران بهترین مردمند 

ببین بی خیال نیستن اونجا دخالت نمیکنن چون برای هرچیزی زنگ میزنن به خدمات مثلا ما کنار خیابون ماشین خراب سه مردم میان کمک اونا سریع میزنن امدادخودرو فضول نیستن دیگه 

من ۴ سال انگلیس زندگی کردم

فامیل هم اکثرا اونجان (پدری)

دوستان میگن همه جا ادم خوب و بد هست

درسته

ولی اونجا ادم ها به هم هیچ حسی ندارن

براش مهم نیست تو خیابون یکی هم بیافته بمیره همه از کنارش فقط رد میشن

این احساساتی که درون ما هست اصلاااااا اونجا نیست

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

معمولا فرهنگ مردم غربی اینجوری هست یعنی فرهنگ غالبشون این هست ک ن اینکه بد باشن اما ترحم کم هست و بی تفاوتی زیاد..

خونگرمی و عطوفت ایرانی ها زبانزد هست

خوب و بد داریم

اما غالب مردم ما نیکی هست و احساسی هستیم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
نمونه اش همون دختری ک احسان علیخانی تو ماه عسل اورده بود از ان.گلیس درخواست کمک کرده بود خیلی محدو ...

ولی جدیدا ایرانی ها هم بی تفاوت دارن میشن خود منم دارم بی تفاوت میشم کلا