2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا کمک

140 بازدید | 13 پست

سلام ، بچه ها تتبلی تخمدان دارم ولی پریودام منظمه وهمین تنبلی باعث شده موهام شدید بریزه و جوش بزنم، چیکارکنم؟ میتونم قرص ویتاگونس بخورم بدتر پریودامو به هم نمیزنه؟ ریزش موهامو قطع میکنه؟ لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی تخمدان داشتم با داروهای طب سنتی خوب شدم داروی شیمیایی فقط کنارب میکنه درمان نمیکنه من چندین سال دارو مصرف کردم بی فایده بود برام فقط پریودامو تنظیم میکرد اکع طب سنتی خوب سراغ دارین که کار بلد هست برین طب سنتی البته هر کسی نه ها کسی که کار بلد باشه و مطمعن

آخه عزیزم خیلی چاق نیستم، ریزش موهام دیوونم کرده دیگه دارم کچل پیشم

مطمئنی از تنبلی تخمدانه؟ 

شاید علت دیگه ای داشته باشه

معمولا با تنبلی پریود اتفاق نمیفته چون گفتی مرتبه میگم شاید مشکل جای دیگه ای باشه 

مطمئنی از تنبلی تخمدانه؟  شاید علت دیگه ای داشته باشه معمولا با تنبلی پریود اتفاق نمیفته چون ...

نه عزیزم ازمایش دادم هیچ مشکلی ندارم فقط موهام خیلی زود چرب میشه ممکنه از این باشه؟

تنبلی تخمدانت که درمان شد موهات برگشت؟ عزیزم چیاخوردی که درمان شدی؟

موهامو تقویت کننده زدم برگشتن چند تا روغن بودن که خودم از نت در آورده بودم روغن گرچک و سیاهدانه و رزماری و چند مورد دیگه 

طب سنتی دمنوش های مختلف داد سه ماه مصرف کردم بهتر شد گیاه خشک شده بودن نمیدونستم چی بودن