2777
2789

هرکی و میبینم زخم خورده س ، 

کسی ام بوده حالشونو بگیره؟؟چجوری؟؟

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

خانواده شوهرم که نه ولی خانواده بابامو آره😒😒😒😒😒😒😒😒

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرجاشونونمیدونم.ولی رابطمو خیلی کم کردم.چند نفرم بکل حذف کردم.حرص میخوره یکیشون تیکه میپرونه ولی مهم نیست.جلو زبونشونو نمیتونن بگیرن همینه چون حوصله ندارم وایسم بحث کنم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من ۶ تا خواهرشوهر دارم بزرگه بهم خیلی گیر میداد و دخالت های شدید 

شوهرمم حسابی ب حرفش بود 

دیگ بعد دوسال چنان جنگی بپا کردم و رفتم خونه بابام واسه طلاق ب شوهرم گفتم برو بغل ابجیت بخاب شبا 

قصدم واقعا طلاق بود خانوادمم پشتم بودن تا احضاریه دادگاه رفت دم خونشون همشون طرف من شدن و خواهر بزرکه و محکوم کردن ک دست از سرشون بردار شوهرمم دیگ رابطشو با خواهرش کلا قطع کرد الان ۴ سال میگذرع و خداروشکر گل و بلبلیم و اونم پیشه همه خراب شد الان همه باهاش قطع رابطن هم تو زندگی خواهرا هم داداشا دخالت میکرد همه از دستش عاصی دامادا و عروسا همه ازش متنفر

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
میشه بیشتر توضیح بدی؟چطوری؟تا چه حد؟

پامو خونشون نمیذارم

اگه م برم کلی تو قیافه م،با رفتارم بهشون نشون میدم نباید از خط قرمزم یا حریمم رد بشن

در صورتیکه تا پارسال تا میرفتم مثه کوزت میریختم تمیز میکردمو میومدم 

کلی دلقک میشدم که باهام بخندن و اوکی بشن

اما دیدم احترامی ندارم هرکاریم میکنم جلو نظرشون نیست

خونه جاری خواهرشوهر ک پامو نمیذارم

خونه مادرشوهرمم دوماهی یبار میرم

من ۶ تا خواهرشوهر دارم بزرگه بهم خیلی گیر میداد و دخالت های شدید  شوهرمم حسابی ب حرفش بود  ...

چه خوب که رسوا شد 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔