2777
2789

زنگ زد گفت چرا اسم بچرو میخوای بزاری ارتا 😑

اونم بعد از 3 4 ماه 

از اولش با همسرم انتخاب کردیم اگه پسر شد ارتا اگه دختر لنا 

و همون موقع ها هم به خانواده هامون گفتیم 

و همه خوشحال شدن البته این طوری فک میکردم 

حالا مادر شوهرم میگه چون که عروس خواهرم اسم پسرشو گذاشته محمد امین تو بزار محمد رضا با این که هیچ کدوم مذهبی نیستن و این ک عروس خواهرشون همسر یه آدم مذهبیه منم به مادر شوهرم گفتم انتخاب اسم بچه با پدر و مادره و البته مطرح کردن با بزگترا که شما خداروشکر موافق بودین و اگه هم نبودین ما باز هم میزاشتیم بعد یهو داد زد گفت که اونی که تو دلته پسر ماست و فلان 

منم هیچی نگفتم تا اومدم بگم لطفا نزارین حرمتا شکسته شه پدر شوهرم گوشیو گرفت گفت قربونت بشم ناراحت نشو اسم بچه خیلی هم خوبه و انتخاب با شماست 

راستش ناراحت شدم و به همسرم گفتم که لاقل به مادرش با مهربونی یچیزی بگه

حالا فردا قراره بریم خونشون از الان استرس گرفتم قبلا سر یه موضوعی مادر شوهرم کاملا مغز پدرشوهرمو شست و شو داد و یه مدت شکرآب بودیم 

میترسم دوباره همون شکلی شه شما بیاین به من بگین چی کار کنم؟

ارتا قشنگم،منو بابا خیلی منتظریم که بغلت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردین اسمو اعلام کردین 

اسمو که اعلام کنی همه ازش کرم در میارن 

باید نگه داری و روز گرفتن شناس نامه بگی این اسم شد و تماممممم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هیچی من همه چی رو ساده میگیرم اسم بچمم پدرشوهرم انتخاب کرد

ولی واقعا اونا مشکلی نداشتن و چیزی درمورد این ک خودشون اسم رو بزارن عنوان نکرده بودن 

حالا این شکلی شده 

ارتا قشنگم،منو بابا خیلی منتظریم که بغلت کنیم

من اسم دخترموخودم تنهاانتخاب کردم گفته بودم دخترباشه من انتخاب میکنم وهیچکسم نتونس حرف بزنه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

شده شکراب شین نزار برات تصمیم‌بگیرن درجواب حرفشم ک گفت بچه ما تو شکمته میگفتی بله براهمین فامیلی پسرتونو داره زحمت حمل و بارداری زایمان نگهداریش بامنه حق منه اگرم اون مغز شوهرشو‌شست شو میده بده تو با شوهرت حرف بزن ب نظرم اصلا نیازی نیست برید خونشون حرفاتو زدی

یه کاربر قدیمیه تازه پیداشده