2777
2789
عنوان

کیا خوابشون نمیبره چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 21 پست

وای وای وای وای وای 

اعصابم از دست نامزدم خورده

هی خودمو خر میکنم بهش فکر نکنم نمیشه 

دو ساعت پیش آن شده جواب منو نداده بعد برای پست رفیقش کامنت گذاشته🤢

وای تا چهار روز دیگه جوابشو نمیدم تا متوجه غلطاش بشه دماغ کلنگی

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حال توصیف نکردنی دارم ترکیب غم و غم و ناامیدی و امیدواری ترس دلتنگی نفرت عشق استرس بلاتکلیفی تنها ...

منم تا دوماه دیگه زندگیم دچار تغییرات بزرگی میشه شبا نخوایم نمیره از فکر کردن

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
با قرص باید بخوابم دیشب دیر خوردم خوابم ریخته بهم البته کلا هم خواب خوبی ندارم

وای اینجوری خیلی بده درک میکنم

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
منم تا دوماه دیگه زندگیم دچار تغییرات بزرگی میشه شبا نخوایم نمیره از فکر کردن

منم کاش یه روزنه امیدی بیاد تو زندگیم انقد حال عجیبی دارم یه روزی گریه میکردم تو این روزا الان سِر شدم فقط همه حس و حالم ریخته بهم 

وای وای وای وای وای  اعصابم از دست نامزدم خورده هی خودمو خر میکنم بهش فکر نکنم نمیشه  د ...

😶💔