💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
دو ساعت پیش آن شده جواب منو نداده بعد برای پست رفیقش کامنت گذاشته🤢
وای تا چهار روز دیگه جوابشو نمیدم تا متوجه غلطاش بشه دماغ کلنگی
اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻
یه حال توصیف نکردنی دارم ترکیب غم و غم و ناامیدی و امیدواری ترس دلتنگی نفرت عشق استرس بلاتکلیفی تنها ...
منم تا دوماه دیگه زندگیم دچار تغییرات بزرگی میشه شبا نخوایم نمیره از فکر کردن
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
با قرص باید بخوابم دیشب دیر خوردم خوابم ریخته بهم البته کلا هم خواب خوبی ندارم
وای اینجوری خیلی بده درک میکنم
وای وای وای وای وای اعصابم از دست نامزدم خورده هی خودمو خر میکنم بهش فکر نکنم نمیشه د ...
😶💔