2777
2789
عنوان

کیا خوابشون نمیبره چرا

271 بازدید | 21 پست

.

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرض دارم😂

منم🤣

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️

پسرم مریض شده فکر کنم آبله گرفته 

به خاطرش بیدار موندم 

آفتاب طلوع کنه شوهرم مواظبش باشه من بخوابم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
پسرم مریض شده فکر کنم آبله گرفته  به خاطرش بیدار موندم  آفتاب طلوع کنه شوهرم مواظبش باشه ...

الهی بگردم ایشالله زودتر خوب بشه عزیزم

با همسرم حرف میزنم۱😍 کنارمه البته الان خوابید

عزیزم عشقتون پایدار😍❤️