2777
2789
عنوان

نیاز

156 بازدید | 9 پست

میخام بخاطر درمان ناباروری خونمون رو از خوزستان بیارم تهران به. نظرتون کار درستیه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش راضی نیس مخالفم نیس شغلش آزاده ولی خب میگه چون اصرار داری بیا بریم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یه خونه کوچیک داریم 

فکر همه جاشو کردی چطوری میخوای تهران زندگی کنی؟  

قیمت خونه توی تهران خیلی بالاست. میدونی که! و خیلی چیزای دیگه. 

حداقل یه مدت خونه اجاره کنید توی تهران به مدت یه سال, که کاراتونو انجام بدین تموم بشه, ان شاء الله باردار که شدی به دنیا که اومد برگردید خوزستان. بهتر نیست؟ 

فکر همه جاشو کردی چطوری میخوای تهران زندگی کنی؟   قیمت خونه توی تهران خیلی بالاست. میدونی که! ...

خب ماهم میخاییم همینکارو بکنیم یه خونه رهن کنیم تا یه سال ببینیم چی میشه بعد یک سال انشالا تا اونموقع نتیجه ببینیم

خب ماهم میخاییم همینکارو بکنیم یه خونه رهن کنیم تا یه سال ببینیم چی میشه بعد یک سال انشالا تا اونموق ...

خیلی خوبه که. 

من خیلیارو توی بیمارستان میدیدم اینکارو میکردن. 

ان شاء الله با دست پر بچه بغل برگردی شهر خودتون. 😍

خیلی خوبه که.  من خیلیارو توی بیمارستان میدیدم اینکارو میکردن.  ان شاء الله با دست پر بچ ...

انشالا خاهره مهربونم😍